BRAD PITT UKLANJA sve tetovaže koje imaju veze s Angelinom Jolie

by | 28 lipnja, 2017

Iako ih rijetko viđamo, Brad Pitt (53) navodno ima puno tetovaža, a većina njih posvećene su Angelini Jolie (42), njegovoj uskoro bivšoj ženi. S obzirom na to da je ona podnijela zahtjev za razvod braka prošle godine u rujnu, Brad je odlučio ukloniti sve tetovaže koje imaju veze s Angelinom.

“Prekrivanje tih tetovaža novima ne dolazi u obzir jer bi onda morao dati istetovirati pola tijela”, rekao je njegov prijatelj.

Znamo da ima istetoviran Angelinin rođendan na trbuhu, i to na kmerskom, a na leđima ima njezine crteže. Na lijevoj podlatkici ima incijale svih članove obitelji – osim Angeline, tu su incijali sve njihove djece, Maddoxa (15), Paxa (13), Zahare (12), Shiloh (10) i blizanaca Vivienne i Knoxa (8).

Samo nekoliko mjeseci prije nego što su se razveli, u Kambodži su napravili jednake tetovaže tradicionalnom tehnikom. Angelina je dala istetovirati leđa, a Brad lijevu stranu trbuha. Tetovaže im je napravio bivši tajlandski redovnik Ajarn Noo Kanpai, a navodno su ih tetovaže trebale “simbolički i duhovno spojiti zauvijek kao ženu i muža”.
Cijeli proces uklanjanja trajat će barem godinu dana te će ostaviti ožiljke na nekim mjestima, no Brad je odlučio da mora to učiniti kako bi krenuo dalje.

FOTO: GULLIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULLIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR