BRAD PITT IMA NOVU SIMPATIJU koja je iznenadila mnoge

by | 15 travnja, 2018
FOTO: GULLIVER/GETTY IMAGES

Otkako je okončao brak s Angelinom Jolie (42), mediji su Brada Pitta (52) povezivali s brojnim poznatim damama. Isto tako, obožavatelji diljem svijeta nadali su se da će glumac obnoviti ljubav s kolegicom Jennifer Aniston (45). Ipak, čini se da od toga neće biti ništa.

Kako javljaju strani mediji, Pitt ima novu odabranicu. Riječ je o lijepoj profesorici arhitekture i umjetnici Neri Oxman (42) koja, kako su primijetili mnogi, dosta sliči njegovoj bivšoj Angelini.

Par navodno provodi dosta vremena zajedno, a zbližili su se kada su radili na jednom zajedničkom građevinskom projektu.

“Njih dvoje odmah su ‘kliknuli’ jer dijele strast prema arhitekturi, dizajnu i umjetnosti. Brad je s njom fasciniran i želi da što više vremena provode zajedno”, rekao je izvor blizak glumcu.

Podsjetimo, Pitt i Jole razvod su najavili u rujnu 2016., a nakon dugotrajne sudske bitke, navodno su postigli dogovor oko skrbništva nad šestero zajedničke djece –Maddoxom (16), Paxom (14), Zaharom (13), Shiloh (11) te blizancima Vivienne i Knoxom (9). Pitt će ipak moći podjednako kao i Jolie provoditi vrijeme s djecom.

“Brad i Angelina sporazumno su dogovorili i druge uvjete razvoda. Sve će se finalizirati kroz nekoliko tjedana. To je veliki zaokret s obzirom na to da je glumica bila poprilično oštra u pravnoj bitci i nije htjela da Brad sudjeluje u odgoju djece”, rekao je izvor blizak paru. Dodao je kako su oboje zaključili da je zbog najmlađih bitno da imaju ‘pristojan’ odnos.

IZVOR: 24SATA.HR

Tagovi: