Top 5 preporuka za najbolje božićne filmove, ukusne recepte i kriminalističke serije

Što gledati ovog Božića?

by | 8 prosinca, 2023

24Kitchen – Jamie Oliver: Brzi božićni recepti, od 18. prosinca, ponedjeljkom u 13 sati

Jamiejevi brzi božićni recepti stižu u dvije blagdanske epizode. Poznati kuhar s gledateljima dijeli zbirku recepata uz koje je lako uštedjeti novac i vrijeme, ali i dobiti mnoštvo okusa. U prvoj epizodi predstavlja glavne recepte božićne gozbe – za pečenu puricu, ali i jedno vegetarijansko jelo. U drugoj epizodi pratimo razdoblje između Božića i Nove godine, u kojima ostatke hrane Jamie pretvara u kreativna nova jela.

National Geographic – Izgubljeni gradovi s Albertom Linom, utorak 10. prosinca u 22 sata

Albert Lin u misiji je rješavanja misterija izgubljenih gradova i ljudi koji su ih izgradili. Uporabom najsuvremenije istraživačke tehnologije, Albert skida slojeve vremena i pomiče svoje granice, ali i granice cijelog tima provodeći vrijeme u nekim od najzabačenijih i najopasnijih područja na zemlji.

STAR Crime – Detektiv iz Chelseaja, od 11. prosinca, ponedjeljkom u 22 sata

Detektiv Max Arnold suočava se s četiri nova kriminalistička misterija. S njim su ponovno Ashley, Jess, Connor i Olivia koji otkrivaju intrigantan Chelsea, ali i tamnu stranu koju skriva. Nova narednica Layla Walsh pobrinut će se za to da tim bude spreman za svijet umjetnosti, luksuznog umirovljeničkog života, veslanje, psihoterapiju i izlaske.

STAR Channel – Kosti, od ponedjeljka do petka u 19 sati

Nova sezona serije započinje istragom smrti žene čije je tijelo pronađeno. U međuvremenu, Booth i trudna Brennan raspravljaju u kojem smjeru će im životi krenuti nakon rođenja bebe.

STAR Movies – Božićni filmovi i obiteljska večer, od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu

Ovaj prosinac STAR Movies kanal prikazuje čarobne božićne filmove svaki dan u 16 sati. Od klasičnih priča o ljubavi do modernih avantura ispunjenih čarolijom snijega i čuda gledat će se filmovi “Božićna pripravnica”, “Da bar imam Božić”, “Božićni kolačići”, “Kako stići kući za Božić” i brojni drugi. Za sve one koji ipak nisu ljubitelji zelenih i crvenih ukrasa ili božićnih lampica, tu su filmski klasici kao “Veliki Gatsby” ili “Gravitacija”.

Foto: PR