“BOUDOIR” ŠEŠIRIĆ koji žele sve fashionistice u Hrvatskoj

by | 20 srpnja, 2017

https://www.instagram.com/p/BWKKvv5B_pc/

Iza brenda Boudoir kriju se dobro vam poznate sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić. Nazivaju ih regionalnim modnim kraljicama, a njihove kampanje ostavljaju bez daha svojom ljepotom i posebnošću komada koje nam vjerno pokazuju iz godine u godinu. No u središtu pozornosti ovoga puta nisu njihove bajkovite haljine, nego jedan modni dodatak kao stvoren za ljeto koji još ima i genijalni natpis, također kao stvoren za sezonu godišnjih odmora.

https://www.instagram.com/p/BWXmLeRBb12/

Naime, u prodaji je Boudoir slamnati šeširić, u sklopu Boater hat Cruise kolekcije, u bež i crnoj boji, a poseban je zahvaljujući natpisu “No me interesa”, na širokoj, svilenkastoj vrpci koja okružuje šeširić te se iza veže u veliku, neodoljivu mašnu.

https://www.instagram.com/p/BWUg8ThBr3E/

Rečenica koju ste zasigurno naučili još iz ere španjolskih sapunica kao što su bile “Marisol” i “Esmeralda”.tako poručuje “Ne zanima me”, a upravo je to savršena poruka za sve one koji vas planiraju gnjaviti dok ste na godišnjem.

https://www.instagram.com/p/BWSGabMHicf/

Cijena šeširića je 650 kuna, a on je već osvojio neke poznate Hrvatice, poput zgodne manekenke Lidije Lešić, koja se ne odvaja od njega.

https://www.instagram.com/p/BWUcBeXnsrP/

IZVOR: INDEX.HR