Kozmetički proizvodi koje se itekako isplati uloviti na Black Friday popustima

Najbolje što možete ugrabiti

by | 22 studenoga, 2021
Black Friday kozmetika

Iako kod nas Black Friday popusti nisu jednaki kao što su vani, srećom, postoje webshopovi koji imaju skladišta diljem Europe s kozmetikom koju ne možemo nabaviti kod nas, a posebno ne na popustima kakve želimo. Priznajemo, na njima kupujemo i tijekom godine, no za Black Friday radimo posebnu listu.

Priča o Black Fridayju krenula je još 1952. godine. Petak nakon američkog Dana zahvalnosti označio je početak sezone božićnog shoppinga za koji su dućani uvijek pripremali posebne ponude i popuste. U osamdesetima je Black Friday zaživio među širom publikom, a danas ga cijeli svijet s nestrpljenjem iščekuje, pa tako i hrvatski kupci.

Mnogi su se, radi izbjegavanja gužvi, odlučili i na to da Black Friday potraje dulje od jednog dana. Tako se crni petak u slučaju brojnih trgovaca sada održava po nekoliko dana, cijeli vikend ili čak cijeli tjedan. Sve je vrlo individualno od brenda do brenda, a oni koji uz fizičke trgovine imaju i webshop, ohrabruju kupce da kupuju online i tako drže preporučenu socijalnu distancu, istovremeno uživajući u jednakim Black Friday popustima kao i u fizičkim prodavaonicama.

Baš zato donosimo vam popis najboljih kozmetičkih proizvoda koje se isplati kupiti na stranicama poput Cultbeauty ili LookFantastic. Svakako obratite pažnju i na setove kozmetike koje možete isprobati.

 

Foto: JulyProkopiv/iStock via Getty Images, PR