Bio-Oil izabrao svoje ambasadorice!

by | 23 veljače, 2015

Bio-Oil višenamjensko suho ulje koje preporučuju farmaceuti i koje drži čvrsto prvo mjesto najprodavanijeg proizvoda u svijetu kada su u pitanju strije i ožiljci, predstavio je svoje Hrvatske ambasadorice.

Predstavnica Orbica  i brend menadžerica Bio Oila, Vanja Plačko Dodig i ambasadorice

  • svake sekunde u svijetu se proda jedna bočica Bio-Oila
  • najprodavaniji proizvod za trudničke strije u 17 zemalja
  • prepoznale su ga brojne svjetske zvijezde

Anja, Tina, Maja i Abela izabrane su da svoje iskustvo korištenja ovog čudotvornog ulja prenesu svim ženama u prevenciji od strija i uspješnom rješenju ožiljaka, ali i ostalim nepravilnostima kože i neujednačenosti tena.

Hrvatske ambasadorice Bio-Oila, Anja Alavanja kao poznata TV voditeljica koja je po drugi puta trudna kao i  Tina Vukičević te  Maja Koprivnjak i  Abela Rajić Kalisar  koje su rodile pokušat će na vlastitom iskustvu uspješno riješiti neke od najzahtjevnijih  problema kože.

Naime, Bio-Oil uspješno pomaže u smanjenju vidljivosti strija što ga čini idealnim proizvodom za trudnice, body-buildere i adolescente koji ubrzano rastu. Povećava elastičnost kože i time smanjuje mogućnost nastajanja strija. Bio-Oil pomaže u poboljšavanju izgleda kože sa svježim i starim ožiljcima, nastalih zbog operacija, nesreća, opeklina, ugriza insekata, ali i onih nastalih kao posljedica akni i vodenih kozica. No, diljem svijet žene ga koriste u svrhu pojačane hidratacije, neujednačenosti tena, njezi kože s ožiljcima, anti-age tretmanima, njezi suhih stopala. Također, redovitim apliciranjem Bio-Oil ima blagonaklon učinak na probleme neujednačenosti boje tena koji mogu nastati kao rezultat raznih hormonalnih promjena ili vanjskih uzroka, kao što su prekomjerno izlaganje suncu. Sadrži brojne sastojke koji jačaju kožu, čine ju mekšom, podatnijom i hidratiziranom, zbog čega se preporučuje i kod prvih znakova starenja kože.

 

„Formula za Bio-Oil nastala je još 1987. g. i od tada se nije mijenjala, što je zaista rijetkost u kozmetičkoj industriji i dokazuje svoju kvalitetu. Bio-Oil suho ulje je na tržištu prisutno već dvadesetak godina i od tada je proizvod broj jedan kada je riječ o poboljšanju izgleda kože. Sadrži kvalitetne sastojke farmaceutske čistoće koji su odgovorni za njegovu učinkovitost, te je svaki sastojak prošao zahtjevna sigurnosna ispitivanja.Tajna njegovog uspjeha je što hrani, njeguje, omekšava kožu, a istovremeno na koži ne ostavlja masni trag. Dosad je ovaj proizvod osvojio više od 130 nagrada na području njege kože koje su dodijelili stručnjaci i sami korisnici. Nekako se prirodno nametnulo da o samoj  kvaliteti Bio-Oila progovore i same korisnice odnosno naše ambasadorice. Stvarne žene sa stvarnim problemima kože“, izjavila je predstavnica Orbica i brend menadžerica za Bio-Oil, gđa. Vanja Plačko Dodig mag.pharm. Na našem portalu i časopisu Ljepota&zdravlje moći ćete pratiti iskustva Bio-Oil ambasadorica i njihove impresije.