Beyonce: Mojih pet pravila za uspješan brak

by | 17 siječnja, 2013

Jedna od najseksepilnijih žena 21. stoljeća ima sve: uspješnu karijeru, uspješan brak i kao šlag na torti – divnu kćer. Ako od ikoga možemo naučiti nešto o ljubavi, onda definitivno možemo od nje. Ovo su njezini ljubavni savjeti.

Vezu drži za sebe – Za Beyonce i Jay-Z-ja saznali smo jako kasno, a ni danas se ne razmeću svojom ljubavi. Vole se, svi to znaju, i to je sve što se zna. Ne hvale se detaljima na Twitteru i ne traže pažnju kao drugi poznati parovi. Zbog toga su još zanimljiviji.

Ostani neovisna – Iako je udana za jednog od najuspješnijih poduzetnika na svijetu, i sama je vrlo uspješna. Karijeru ne planira zapostaviti, što je jako dobra poruka svim ženama koje na prve znake ljubavi zaboravljaju svoje ciljeve i snove.

Budi puna samopouzdanja – Uvijek ponosna na svoje obline i mane koje sigurno ima, Beyonce odavno postavlja novi standard među ženama i šalje poruku: budi ponosna na svoje tijelo, čak i ako nije savršeno. Danas je smatramo seks-ikonom, ali prije desetak godina velike guze i široki bokovi nisu bili ni upola popularni kao sada, a Beyonce je doprinijela novom načinu gledanja žena.

Pruži potporu – Iako ima posla preko glave, uvijek je velika podrška Jay-Z-ju, a on joj uzvraća istom mjerom. Uza sve obveze, uvijek stigne stati uz svog muža i biti uz njega kada mu je najpotrebnija.

Budi dama – Seksi – da, vulgarna – nikada. Beyonce nikada nije snimila kućni porno-video, a u javnosti se ponaša kao prava dama. Ona je savršena kombinacija neustrašive žene koja još zna kako biti prava dama.