BEYONCÉ JE FINO napala Kim Kardashian u novoj pjesmi

by | 8 ožujka, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Čini se da cure nikako ne mogu pronaći zajednički jezik. Reperi Jay-Z i Kanye West nekoć su bili vrlo bliski prijatelji i poslovni suradnici, no onda je u Kanyeov život stigla Kim Kardashian i sve se promijenilo.

Iako se nikada nisu javno posvađale, godinama se šuška kako se ona i pjevačica Beyoncé, supruga Jay Z-ja ne mogu podnijeti, a navodno je pjevačica ta koja smatra da Kim nije dovoljno talentirana i uspješna da bi sjedila u njezinu društvu.

Cure su nekoliko puta fotografirane zajedno, no bilo je jasno da nisu previše bliske, a sve je kulminiralo na bajkovitom vjenčanju Kim i Kanyea u Italiji kada se bračni par Carter jednostavno nije pojavio na njemu, ali su objavili slike s obiteljskog odmora.

A čini se kako si slavna pjevačica nikako ne može pomoći oko odnosa s Kim jer su njezini obožavatelji uvjereni kako je u novoj pjesmi s DJ Khaledom “Top Off” ponovno uvrijedila najpoznatiju starletu na svijetu koja je iz ničega stvorila milijunski biznis.

Beyoncébse osvrnula na legendarnu naslovnicu časopisa “Paper” iz 2014. godine na kojoj je Kim pokazala stražnjicu i na kojoj stoji natpis: “Slomi internet, Kim”.

“Ja sam jedina dama ovdje, još uvijek najrealnija u sobi. Slomila sam internet, top dva, a ja nisam broj dva”, pjeva Beyoncé te nastavlja. “Moje tijelo, moj novac, sve prirodno, ja sam trostruka prijetnja.”

Iako Kim nikada nije priznala brojne plastične operacije, itekako je vidljivo kako ih je imala, a hoće li nakon ovoga odgovoriti neprijateljici u svom stilu, ostaje nam pričekati pa vidjeti.

IZVOR:INDEX.HR