Beyonce imala vezu s američkim predsjednikom Obamom?

by | 13 veljače, 2014

Francuski “Le Figaro” objavio je u ponedjeljak izvještaj fotografa Pascala Rostaina koji senzacionalno tvrdi kako su Beyonce i Barack Obama održavali strasnu vezu, kao i to da on ima dokaze koje će uskoro podijeliti sa svijetom.

“Znate, u ovom trenutku nešto veliko se događa u SAD-u. Osim toga, sutra ću izaći u “Washington Postu”, ne može se reći da samo žuti tisak piše o aferi između predsjednika Baracka Obame i Beyonce. Uvjeravam vas da će svijet pričati o tome”, poručio je Rostain. Međutim, u “Washington Postu” sad tvrde kako oni neće objaviti ovu priču niti su to ikad namjeravali učiniti.

U međuvremenu, časopisi u Francuskoj nastavljaju s optužbama, pa se tako već piše kako Obama i njegova supruga Michelle razmišljaju o razvodu.

Rostain se također još jednom obratio javnosti, govoreći kako su mnogi sumnjali i u to da je francuski predsjednik Francois Hollande imao tajnu vezu s glumicom, a da je to kasnije ipak potvrđeno kad se on odlučio razvesti.

“Postoje fotografije i slike s televizije na kojima je jasno kako su Michelle i Barak na distanci. Legitimno je postavljati pitanja. Isto smo vidjeli i na slikama predsjednika Francuske i njegove supruge. Nakon toga, krenule su glasine. Isto vrijedi i za Obamu i Beyonce. Samo zato što je u pitanju glasina ne znači da je ne bi trebalo provjeriti”, zaključio je on. Ni Beyonce ni američki predsjednik za sada se nisu oglasili.

Autor: Life Content
Foto: Sipa