Beyonce: Dirljivi trenuci s kćeri Blue Ivy

by | 4 lipnja, 2014

Beyonce ovih dana uživa u zasluženom obiteljskom odmoru, koji provodi sa suprugom Jay Z-jem i kćeri Blue Ivy, a ove nezaboravne trenutke ovjekovječene na fotografijama podijelila je i sa svojim obožavateljima.

1

Slavna pjevačica objavila je na svojoj stranici nove fotografije na kojima je pokazala kako provodi slobodno vrijeme, a na jednoj od njih vidimo je kako se u dvorištu igra s malom Blue. Jasno je da Beyonce uživa u ovim sunčanim danima, a koliko joj godi odmor dokazuje i fotografija na kojoj pozira sama, dok u kupaćem kostimu sjedi na ležaljki, a na kojoj je pokazala da izgleda besprijekorno i bez trunke šminke.

2

Nakon nedavnog obiteljskog skandala, koji je izbio kada je objavljena snimka na kojoj njezina sestra Solange napada njezinog supruga, a kojim su pokrenute brojne glasine o problemima u njihovom braku, Beyonce se trudi ovakvim fotografijama svima pokazati da je njezina obitelj i dalje bliska. Ona i Jay Z sada uživaju u odmoru i prikupljaju energiju za nadolazeću zajedničku turneju, koja počinje 25. lipnja, a tijekom koje će održati niz koncerata u američkim gradovima.

Autor: Life Content
Foto: beyonce.com