Najekskluzivnije parfeme sada možete kupiti po nikad boljim Black Friday cijenama!

Tradicija kojoj je teško odoljeti u Belodore parfumerijama

by | 19 studenoga, 2023

Praznik kupnje koji je svim ljubiteljima luksuznog i lijepog zaokružen crvenim na kalendaru, Black Friday, u Belodore parfumerijama iz godine u godinu prerasta u tradiciju kojoj je teško odoljeti. Bit će to vaša zlatna karta za uživanje u raskošnim mirisnim kompozicijama koje su tom prilikom na atraktivnim popustima – i prilika da otkrijete novi parfemski potpis u kojem ćete uživati mnogo duže od jedne sezone.

Uživajte u jedinstvenoj gradacijskoj ponudi popusta jer vas u razdoblju 20. 11.-22. 11. Očekuju vas 25 % niže cijene, potom 23. 11.-24. 11. popust od 20 % i u samom finišu shopping akcije 25. 11.-26. 11. 15 % popusta na odabranu ponudu.

Riječ je o ekskluzivnom portfelju brendova čiji mirisni bestseleri u drugim prilikama nisu obuhvaćeni sniženjima te je prava prilika da svratite do svoje omiljene Belodore parfumerije i tamo isprobate sve parfemske marke koje vam do sada nisu bile na “lifestyle radaru”.

Od najrjeđih sastojaka pa do jedinstvenih marki, Belodore Black Friday nije samo slavlje kupnje već i prilika da se podsjetimo svega onoga iskonski iznimnoga u bočici omiljenog parfema. Evolucijska tapiserija parfumerijskog zanata stalno nudi nešto novo i vrijedno spomena, a u tjednu kad cijeli svijet priprema svoju shopping listu za predstojeće blagdane, tu je i prilika za povoljniju kupnju koju ovaj lanac premium parfumerija nudi na određeni asortiman i koji traje sve do 26. studenoga.

Privlačnost Black Friday euforije nije samo u tome što je premium segment lifestyle domena tad pristupačniji široj klijenteli već i zato što se tad lagodnije odlučujemo eksperimentirati s novitetima. Belodore je uvijek okrenut onima koji prepoznaju neobično i avangardno, ali i poštuju vanvremenske kodove elegancije: bilo da je riječ o klasičnim kućama s impresivnom parfumerijskom tradicijom ili svježe lansiranim mirisnim novitetima, ove parfemske kuće diče se neusporedivom selekcijom i preciznim poimanjem životnog stila pretočenog u mirisne esencije.

Ovo je ujedno i jedinstvena Belodore inicijativa da se, umjesto gužve tijekom jednog dana, kupuje s uživanjem i lakoćom tijekom čitavog tjedna – što je osobito prijemčivo ako ste od onih koji se “u zadnji čas” sjete još nečega što biste željeli kupiti. Belodore parfumerije, svojim delikatnim osvjetljenjem i profinjenim dekorom, čekaju da započnete svoj Black Friday shopping ritual.

Oni koji nisu u prilici posjetiti veličanstveni interijer Belodore parfumerija moći će kupovati online u sljedećim online trgovinama: www.belodore.hr, www.belodore.rs, www.belodore.me i www.belodore.hu.

Pripremite se za vlastitu olfaktornu ekstravaganciju po nikad boljim cijenama!

Foto: PR