BELLA – NOVA REVOLUCIJA TRAPERA!

by | 12 ožujka, 2020

Nova Fracomina kolekcija “Bella” adut je koji će iz temelja promijeniti svijet trapera: savršeni kroj za svaku ženu koji utjelovljuje samouvjerenost koju možete odjenuti.

Strast prema detaljima i visokokvalitetnim materijalima – u kombinaciji s  izvanrednim krojevima – predodređeni su za stvaranje još jednog uspješnog poglavlja u povijesti brenda koji je lider u proizvodnji trapera već više od 20 godina. Nakon niza godina istraživanja, Fracomina s ponosom predstavlja novu liniju traperica koje savršeno pristaju svakoj ženi.

Bella traperice dizajnirane su tako da prate liniju ženskoga tijela, pritom naglašavajući obline i poštujući raznolikost svakog tipa ženskog tijela.

Bella kolekcija podrazumijeva osjećaj ugode u vlastitom tijelu – ali i u vlastitim trapericama!

Temeljito proučavanje tehničkih detalja poput efekta oblikovanja, pozicioniranju konturiranih džepova i ergonomske studije nogu – u kombinaciji s posebnim laganim i udobnim traperom – rezultiralo je s 10 modela traperica koje će vrlo brzo postati must-have komadi svakog ženskog ormara.

“Projekt “Bella” nastao je na temelju dugogodišnjeg rada našeg stilskog tima koji je usavršio najprodavanije traperice u našim kolekcijama, proučavajući žensko tijelo u njegovoj složenosti kako bi stvorio autentičan, savršen oblik u kojem će se žene uvijek osjećati odlično”, izjavio je Ferdinando Prisco, predsjednik uprave PFCMNA – te dodao da je “Bella” više od proizvoda jer odražava Fracomina životnu filozofiju.