Vrijeme je za povratak u prošlost – “jež punđa” se vratila i Bella Hadid je nosi odlično

Oživljavamo 90-e

by | 19 studenoga, 2021

Možda smo sentimentalni svaki put kad se spomenu 90-e iz nekih subjektivnih razloga, ali doista, to je bila era koja je svakako imala golemi utjecaj na industriju mode, ljepote, pop kulturu i život generalno i priznajemo – nismo ljutiti zbog toga.

Baš zato svaki povratak 90-ih u sadašnjost nostalgično objeručke prihvaćamo ako smo u mogućnosti. Za ovaj povratnički trend, nažalost, oni kratke kose neće moći puno napraviti, no oni kose srednje dužine i duge – došli ste na svoje. Frizura koja je svakako za one dane kad nam se ne da oprati kosa ili jednostavno imamo bad hair day, ona je koja je bila vrlo popularna kod Mandy Moore i Hilary Duffy. Riječ je o “jež punđi”. Dok su muškarci izoštravali iglice na svojoj kosi, mi smo izvlačile male pramenčiće i učvršćivale ih gelom za taj cool efekt.

@alishaakaurr Y2K spiky bun❤️‍🔥 #hairtutorial #hairtok #hairstyle #hairhacks #hair #hacks #tutorial #WonderWaterDrip #indian #fyp #90s ♬ hot people audio – <3


Danas, možemo reći da su predvodnice povratka 90-ih u sadašnjost Bella Hadid, Kendall Jenner i Billie Eilish, koje su redom rekreirale ovu frizuru savršenom dozom prošlosti i sadašnjosti. I dok je prošle godine punđa još uvijek bila dosta zalizana i sleek, vidi se da se s vremenom u kojem živimo sve više prilagođavamo opuštenijem načinu života te da i beauty trendovima pristupamo puno lagodnije. U nastavku vam donosimo malo inspiracije za ove hladne dane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Laura Polko (@laurapolko)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Imaan Hammam (@imaanhammam)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Foto: Bella Hadid/Instagram