Beauty trikovi za sve djevojke u tridesetima

by | 6 veljače, 2015

Vjerojatno ste do svoje tridesete promijenile nekoliko različitih stilova šminkanja, a o frizurama da ne govorimo. Ali, jeste li sigurne da je izgled koji trenutno prakticirate u skladu s vašim godinama?

3048554599_3db4b69477_b

Predlažemo vam da isprobate neke beauty trikove koje bi trebale probati sve mlađe žene koje su u tridesetim godinama. Evo koji su to:

Nježniji smokey eyes

Zaboravite na crnilo oko očiju koje ste prakticirale kao 20-godišnjakinje. Sigurno ne želite izaći iz noćnog kluba razmazane šminke kakva bi pristajala recimo Kate Moss. Umjesto tamnih nijansi, izaberite neku brončanu ili ljubičastu nijansu i uparite ih s nekom nježnom bojom ruža.

Kraća frizura

Zaboravite na predugačku kosu, pa još ispeglanu i obojanu u neku ludu boju. Vaša kosa zaslužuje predah! Ošišajte se do ramena, bilo da vam je kosa prirodno valovita ili ravna. Vidjet ćete kakvu će to promjenu unijeti u vaš imidž.

Crveni ruž tijekom dana

Zašto biste čuvale svoj najdraži crveni ruž za večer i izlazak? Slobodno ga nanesite kada krenete na posao, na ručak s prijateljicama ili u šoping. Samo zapamtite da obavezno ostatak šminke bude neutralan – možda samo malo eyelinera, maskare i rumenila na obrazima.

Ošišajte šiške

Frizuru možete i promijeniti tako što ćete ošišati šiške. Ne samo da će vam dati drugačiji izgled i ako pustite kosu i ako vežete rep, nego će vam pomoći i da pokrijete bore ukoliko su vam se pojavile na čelu.

Blistava koža

Vodite računa o svojoj koži još više, ne preskačite noćne i dnevne kreme, idite kod kozmetičara ukoliko imate mogućnosti ili napravite maske za zreliju kožu same kod kuće. Samo joj se posvetite i njegujte je. A izaberite i odgovarajući puder, obavezno onaj kroz koji će vaša koža moći disati.

Sunce u kosi

Ako ste tek primijetile svoje prve sjede ili ih imate toliko da ih ne možete prebrojati, znate da je odličan način da ih zamaskirate taj da izvučete pramenove. Posavjetujte se sa svojim frizerom i unesite malo sunčevih zraka u svoju kosu.

Crveni lak

Jeste li znale da svijetlocrveni lak čini da ruke izgledaju mlađe? Zaboravite na one tamnocrvene koje ste koristile kao dvadesetogodišnje djevojke i izaberite neku svijetliju nijansu. Međutim, ukoliko imate istaknute vene na rukama, bolje je da se opredijelite za neku nijansu koja više vuče na narančastu boju kako vam koža ne bi izgledala bolesno.

Izvor: Life Content