Beauty trikovi: Elle Macpherson u šestom desetljeću izgleda kao djevojčica

by | 27 srpnja, 2014

Supermodel Elle Macpherson (50) krasila je naslovnice mnogih časopisa. Ona se čak pet puta našla na naslovnici časopisa „Sports Illustrated“. Elle i na samom početku šestog desetljeća još uvijek mami uzdahe – što dokazuje fotografija koju je postavila na svoj Twitter profil.

66560_em_630x0

Na toj fotografiji vidimo je u kupaćem kostimu, u kojem do izražaja dolazi njezina vitka figura i taman ten.

Znate, kada se smijete, to mijenja sve – mijenja vaš duh i način na koji vas ljudi prihvaćaju, a tu je i alkalna dijeta u koju se kunem“, kaže ona.

Ona kaže da drži „alkalnu dijetu“, koja se sastoji uglavnom od „povrća, malo ribe, nekolicine proteina i koja isključuje kavu i alkohol“.

Ova Australka se kune i u svakodnevne pilinge i hidrataciju i spavanje od osam sati.

Jedna od najvažnijih stvari za ljepotu – za koju znam da je klišej – jest popiti tri litre vode dnevno“, kaže ona.

Ipak, iako se to očekuje, Elle ne ide u teretanu.

Ja sam Australka i uvijek sam se bavila sportom, surfanjem, planinarenjem, vožnjom bicikla. Tu nije cilj mršavljenje, nego uživanje u onom što radite“, kaže ona.

Uz to što je model, ona je i dizajnerica i ima svoj biznis. Nedavno je lansirala liniju donjeg rublja za koji kaže da je dizajniran za sve žene.

Mislim da žene danas obraćaju više pažnje na donje rublje, jer su svjesnije koliko on pridodaje ženstvenosti i koliko se više osjećaju seksi i samopouzdanije“, kaže ona.

Izvor: Blic Žena