Beauty tajne Nikoline Miletić

by | 12 lipnja, 2014

Lijepa Riječanka ušla je u manekenski svijet sa svega četrnaest godina, nakon što ju je doslovno na cesti regrutirala modna agentica. Od tada se dokazala kao manekenka, a prošle godine proglašena je i najljepšom Hrvaticom, a uz sve to ima vremena i za voditeljski posao na riječkoj televiziji.

nikolina

Što uvijek morate imati u kozmetičkoj torbici?
Ako govorimo o preparativnoj kozmetici, onda je to krema za lice. A kada je riječ o dekorativnoj kozmetici, onda bih izdvojila korektor koji spašava u svakoj situaciji. Uz sebe uvijek imam rumenilo, crnu olovku za oči, maskaru i balzam za usne.

Koji je vaš najbolji recept za skidanje znakova umora s lica?
Jedan od recepata za skidanje znakova umora s lica, a i najjednostavniji način osvježavanja kože je umivanje hladnom vodom. Po ljeti često sa sobom nosim termalnu vodu za osvježavanje lica u spreju. Također, na lice uvijek nanosim hidratantnu kremu i smatram da u ovakvim situacijama treba izbjegavati teške pudere, jer umorna koža izgleda još gore.

Kako se najčešće opuštate?
Opuštam se svirajući klavir ili slušajući glazbu. Opuštam se uz limunadu, kauč i dobru knjigu ili film. Još jedan način opuštanja, koji mi je među dražima, jesu duge šetnje prirodom s obitelji ili prijateljima.

Bez kojih beauty proizvoda ne krećete na put?
Kad krećem na put, sa sobom nosim sve proizvode koje i inače koristim svaki dan, a to uključuje kreme za lice i tijelo, proizvode za kosu, za tuširanje i šminku.

Fotografije: Danijel Galić

Ostatak intervjua pročitajte u tiskanom izdanju magazina “Ljepote & zdravlja”.