Beauty suradnja o kojoj priča cijeli svijet: Legendarna visažistica i brend Supreme izbacuju ruž za usne

by | 19 kolovoza, 2020

Pat McGrath, legendarna visažistica čije se bogatstvo procjenjuje na milijardu dolara, udružila je snage s planetarno popularnim street style brendom Supreme.

McGrath, koja iza sebe ima popriličan broj zanimljivih modnih suradnji, svijetu je prvu kolekciju predstavila 2015. godine. Ta je kolekcija prodana u roku od samo šest mjeseci, a Pat McGrath Labs postao je najuspješniji brend dućana Selfridge, prodajući jedan proizvod svakih 40 sekundi. Na drugoj strani ove zanimljive suradnje stoji brend Supreme, čije se kolekcije rasprodaju u nekoliko sati, a čiji fanovi za kupovinu čekaju i kampiraju u redovima.

https://www.instagram.com/p/CD_VBaGJGmV/

Ruž će strukturom i formulom odgovarati kolekciji MatteTrance Pat McGrath Labs brenda, dok će se nijansa zvati Supreme i, kako sami kažu, savršeno će stajati svim tonovima kože. Zaštitno lice kampanje bit će modna ikona Naomi Campbell, a ruž će se moći kupiti u sklopu Supreme jesenske kolekcije. Točan datum izbacivanja ruža još uvijek nije poznat, a ako želite biti obaviješteni na vrijeme, možete se pretplatiti na obavijesti putem McGrathine web stranice. Ruž će se, sigurni smo, rasprodati u rekordnom roku, a o samoj suradnji pisat će se i govoriti još jako dugo.

Foto: Getty