Beauty savjeti kako ćete ostati svježi i lijepi tijekom cijelog dana!

by | 13 kolovoza, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Sigurno vam se nebrojeno puta dogodilo da se ujutro potrudite oko šminke i frizure, a poslijepodne imate osjećaj kao da je trud bio uzaludan. Tada vam sljedeći savjeti mogu pomoći kako bi vaš uređen izgled trajao što duže:

Kupite kvalitetniju četkicu za nanošenje sjenila
Većina stručnjaka slaže se da nije važno samo sjenilo nego i četkica kojom ga nanosite. Stoga, ako želite da šminka traje duže, uložite u nešto bolju četkicu.

Kupite odgovarajući dezodorans
Mrlje od znoja ispod majice mogu značajno pogoršati vaš izgled, pa je dobar dezodorans ključ dobrog izgleda. Isprobajte ih nekoliko dok ne pronađete onaj koji vama najviše odgovara.

Neka vam uvijek bude pri ruci šampon za suho pranje kose
Ako vam se kosa brzo masti, on vam može pomoći i osvježiti vaš izgled u trenutku. Ovo je posebno korisno za žene koje nose šiške.

Koristite podlogu za šminku
Možda vam se čini kako je vaša krema sasvim dovoljna, no nije. Koristite podlogu kako bi šminka dulje držala, a vaš ten bio bolji i zdraviji.

Koristite jače lakove za nokte
Žarke boje popravit će vaš izgled i raspoloženje.

Koristite postojane pudere
Ako želite dobro izgledati cijeli dan, za to će vam trebati dobar puder koji će vam to i omogućiti. Kreme u boji nisu toliko trajne, pa će se one nakon pola dana jednostavno istopiti.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: ljepota.covermagazin.com