BEAUTY BLOGERICA koja zarađuje po objavi više od Kardashianki

by | 15 listopada, 2017

https://www.instagram.com/p/BVSlxtGnRWo/

Stranica Hopper ovih je dana objavila koje osobe najviše zarađuju po postu na Instagramu, i to u dvije kategorije. U prvu kategoriju spadaju slavne osobe, a na prvom mjestu je Selena Gomez, koja po postu zaradi čak 550 000 dolara, a slijede je sve sestre Kardashian/Jenner i nogometaš Cristiano Ronaldo.

No, tko je na vrhu liste influencera? To je Huda Kattan, beauty blogerica koja si sa svojih 20,5 milijuna sljedbenika može priuštiti naplatiti jedan post 18 000 dolara.

Hudu je već “Forbes” ove godine uvrstio na treće mjesto najmoćnijih influencera, a sada se našla na samom vrhu i onih koji najviše i zarađuju. Ova 33-godišnja ljepotica radila je u financijskom sektoru, ali kad je dobila otkaz, iz Dubaija se preselila se u Los Angeles i pohađala tečaj za visažisticu, a onda se vratila u Dubai i počela šminkati.

Pokrenula je svoj blog, a danas ima milijune sljedbenika na Instagramu i svoju liniju trepavica (koje obožava Kim Kardashian) i kozmetike koja se prodaje u Sephori.
Njezini savjeti i tutorijali se prate i slijede s obožavanjem, ona je postala pravi beauty guru, a sve je to rezultiralo veeelikim bogatstvom.

IZVOR: GRAZIA.HR