Barack i Michelle Obama razvode se po isteku njegovog mandata?

by | 20 siječnja, 2014

Američki predsjednik Barack Obama i njegova žena Michelle navodno su u pravom ratu, a razvest će se 2016., čim njemu istekne drugi mandat.

Priča je to koju je na svojoj naslovnici donio tabloid National Enquirer. Prema pisanju tog časopisa, sukobi prve dame SAD-a i Baracka Obame započeli su prošle godine nakon komemoracije bivšeg predsjednika Južne Afrike Nelsona Mandele. Tada se Obama fotografirao i vrijeme provodio s atraktivnom danskom premijerkom Helle Thorning-Schmidt.

Mediji su pisali kako je Michelle pucala od ljubomore i danima nije razgovarala sa suprugom. U međuvremenu je saznala i da Obama navodno redovito održava izvanbračne afere, u čemu ga prikriva njegovo osiguranje.

Nakon šokantnog otkrića prva dama odlučila je da će spavati u odvojenim sobama, a razvod je samo pitanje vremena. Supružnici će ga najvjerojatnije odgoditi za dvije godine kad Obami završi mandat.

Nakon odlaska iz Bijele kuće on navodno planira otići na Havaje gdje je odrastao, dok će Michelle ostati u rodnom Washingtonu s njihove dvije kćeri.

National Enquirer poziva se na pouzdane izvore bliske supružnicima, a oni se još o svemu nisu oglasili. Njihovi glasnogovornici cijelu su priču nazvali besmislenom, dodavši kako su Michelle i Obama jedan od najsretnijih parova na svijetu.

Ovo inače nije prvi put da se priča o njihovom razvodu. Prije godinu i pol Donald Trump zabavljao je javnost pričama o njihovoj svađi, a da imaju problema u braku pisalo je i u kontroverznoj Obaminoj biografiji autora Edwarda Kleina.

Izvor: Index.hr

Foto: Fame