Barack i Michelle Obama: Ne želimo da naše kćeri koriste Facebook

by | 5 prosinca, 2013

Pitanje koje svakako muči veliki broj roditelja je: pustiti li djecu da koriste Facebook, Twitter i Instagram? Ovo je posebno teška odluka kada su djeca poznatih ljudi u pitanju…

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i njegova žena Michelle gostovali su u emisiji Barbare Walters i govorili o tome zašto njihova starija kćer Malia ima ograničen pristup Facebooku, a zašto mlađoj Sashi još uvijek ne dopuštaju da ga koristi.

“Ja nisam pristalica Facebooka kod mladih ljudi. Posebno ne kod mojih kćeri, koje će odmah biti u središtu pažnje“, rekla je Michelle i nastavila: “Neke strane tog Facebooka ne bi trebale vidjeti niti biti dio toga. Zato ih štitimo od komentara javnosti”.

Petnaestogodišnja Malia, koja trenutno pohađa srednju školu, može imati dečka, ali Barack i Michelle priznaju da nikada ne bi govorili o tome s kim se viđa.

A kada je Sasha u pitanju, kako kažu njezini roditelji, imat će puno pravo glasa kada se isele iz Bijele kuće. Kada istekne drugi mandat aktualnog predsjednika 2017. godine, Malia će biti na koledžu, a Sasha će krenuti u srednju školu. Par će tada odlučiti što dalje – hoće li ostati u Washingtonu ili se vratiti u rodni Chicago.

“Sasha će imati glavnu riječ kada su daljnji planovi u pitanju“, priznaje predsjednik, dodajući da je njegova obitelj žrtvovala puno toga zbog njegovih ideja i posla.

Izvor: superzena.rs
Foto: Sipa