Barack i Michelle Obama: Glasine o razvodu prvog para sve su češće

by | 16 svibnja, 2014

Upravo je Barack imenovao Caroline za ambasadoricu SAD-a u Japanu, koji je posjetio krajem travnja, i to sam, bez pratnje supruge Michelle. Američki tabloid prenosi pisanje Kazuyuki Hamade, japanskog poslanika, koji je na svom blogu pisao o bračnim problemima šefa Bijele kuće.

483883947

“Javna je tajna da se Barack i Michelle dogovaraju o razvodu, a vijest će objaviti nakon završetka njegovog drugog predsjedničkog mandata. Kad bi Michelle progovorila, rekla bi vam da je predsjednik serijski preljubnik, a Tajnu službu koristi kako bi prikrio dokaze svojih afera”, kaže on.

Izvor iz Bijele kuće tvrdi da je Michelle već napustila Baracka i otišla u jedan hotel u Virginiji da se „ohladi“.

“Michelle se osjeća uvrijeđeno i osramoćeno zbog afera njezinog muža. Caroline nije demantirala glasine o aferi. Michelle sumnja da je muž vara sa svakom ženom s kojom ostane nasamo, pogotovo ako je ta žena zgodna. Također, svjesna je da se Caroline i Barack dive jedno drugom.

Anonimni izvori navode da je Michelle već pronašla kuću u Washingtonu u kojoj će poslije razvoda živjeti s njihove dvije kćeri. Barack se navodno planira poslije drugog mandata vratiti živjeti na Havaje.

Barack i Caroline odlično surađuju već godinama. Ona je jedini preživjeli potomak Johna F. Kennedyja i Jacqueline Kennedy.

Autor: Life Content
Izvor: National Enquirer