Inovacija iz Avona koja vam je potrebna ove zime

by | 24 siječnja, 2023

Pružite svojoj koži pravu njegu novim hidratantnim tretmanom s kompleksom 3,5 % hijaluronske kiseline.

Hijaluronska kiselina već duži niz godina poznata je kao jedan od ključnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima. Sve više žena diljem svijeta uvode proizvode s hijaluronom u svoju rutinu njege kože i za to postoji dobar razlog.

Kompanija Avon pripremila je inovaciju za sve koji žele uvesti ovaj sastojak u svoju rutinu i pružiti svojoj koži odgovarajuću njegu, pogotovo tijekom zimskog perioda – Anew hidratantni tretman s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline.

Hijaluronska kiselina sastavni je dio kože. Veže vodu i zadržava je u dubokim slojevima, pružajući koži hidratantnost i gipkost. Međutim, s vremenom i starenjem, koncentracija hijalurona opada.

Zato ove zime njegujte svoju kožu novim Anew serumom, pravim saveznikom u borbi protiv starenja koji trostruko djeluje: hidrira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija, podiže razinu hijalurona u koži čineći je glatkom i blistavom.

Novi Anew hidratantni tretman s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline dostupan je po cijeni od 16 € (120,55 kn) u Avonovom katalogu.

Foto: PR