AVON make-up na izboru za Miss i Mister Turizma Hrvatske 2016.

by | 20 srpnja, 2016

Kao generalni make-up sponzor izbora za Miss i Mister Turizma Hrvatske 2016., AVON je i drugu godinu zaredom Poreč pretvorio u centar ljepote i mode, u predivnom ambijentu hotela Grand Palazzo i novouređenog Cluba Palazzo.

Pobjednica izbora prelijepa je Lara Vukušić iz Splita, koja će Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru u Hong Kongu. Mister Turizma Jakov Vranković isto dolazi iz Splita i predstavljat će našu zemlju sljedeće godine u Panami. Svi sudionici dobili su Avon nagrade, a pobjednici su otišli doma i s Avon čekovima u vrijednosti 2.000 kn.

Presretan sam i ponosan, jer smo već 15. put uspješno organizirali ovaj najrespektabilniji izbor mode i ljepote koji ujedno promovira i Hrvatsku u svijetu. Žiri je dobro odlučio i odabir pobjednika je vrhunski, te me izrazito veseli odlazak na svjetske izbore gdje stvarno očekujem pa i pobjednički plasman naše Miss. Avonu sam zahvalan na iznimno profesionalnoj suradnji. Volim ga i koristim i privatno, a sa mnom i svim dosadašnjim pobjednicima proputovao je cijeli svijet”,  izjavio je Boris Kosmač, vlasnik licencije i organizator izbora za Miss i Mister Turizma Hrvatske za Miss i Mister Turizma svijeta.

Voditelji večeri bili su Vlatka Pokos i Boris Kosmač, a posebno izdvajamo grleno otvaranje programa Ane Rucner koja je oduševila svojim a cappella pjevanjem, te neponovljivi Jacques Houdek uz kojeg jednostavno morate zaplesati. Predivne ženske cipele (ali i pokoja muška) salona cipela Fas iz Poreča izazivale su uzdahe ženskog dijela članica žirija.

Avon je svojim raznovrsnim make-up proizvodima samo mrvicu pomogao svim tim prekrasnim mladim djevojkama da još bolje izgledaju na pozornici. Nisu niti dečki prošli bez minuta posvećenih make-upu, korektor i puder bili su glavni aduti. Ponosni smo na uspjeh izbora, čestitamo Lari i Jakovu, i želimo im još veći uspjeh na svjetskoj sceni”, zaključila je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću u Avonu i članica žirija izbora.

Fotografije: Nenad Šimunić i Avon