AVON makeup na izboru za Miss i Mister Turizma Hrvatske 2015!

by | 22 srpnja, 2015

Ovu je subotu u Poreču, u predivnom ambijentu hotela Grand Palazzo i Café Del Mar, AVON u potpunosti posvetio ljepoti, kao generalni make-up sponzor izbora za Miss i Mister Turizma Hrvatske 2015 za Miss i Mister Turizma svijeta. Pobjednica izbora prelijepa je Zrinka Kučinić, iz Ploča, te putuje na svjetski izbor Miss Turizma na Tajland. Mister Turizma po treći put dolazi iz Splita, a ove godine lentu je dobio Dujam Krstulović koji će predstavljati našu zemlju u Panami,

Presretan sam. Bila je to večer za pamćenje. Ovim modnim poslom se bavim već 20 godina ali svaki put je kao prvi, novi, kojem se potpuno posvećujem. Najviše me raduju odlasci na svjetske izbore gdje sam ujedno i službeni koreograf svjetskog izbora. Avon volim, koristim, a samnom i svim dosadašnjim pobjednicima proputovao je cijeli svijet.” izjavio je Boris Kosmač, vlasnik licence i organizator izbora za Miss i Mister Turizma Hrvatske za Miss i Mister Turizma svijeta.

Prelijepa Zrinka svojim je stavom i izgledom oduševila ne samo muške članove žirija, nego i sve ženske članice. Vrlo nježna, prelijepog osmijeha i puna pozitivnog stava, svoj je uspjeh prokomentirala sljedećim riječima: “Presretna sam zbog pobjede i zahvalna svima jer sad počinje novo razdoblje u mom životu, koje s nestrplejenjem iščekujem. Posebno me iznenadio poklon bon Avona jer ću si sama moći odabrati sve što želim, sebi, ali i mojim najbližima. I mogu vam samo obećati da ću se truditi i dalje jer bilo bi divno stajati na pobjedničkom postolju i svjetskog izbora.”

Avon je prepoznao ljepotu i posebnost ovog licenciranog izbora koji gdin. Kosmač svake godine vrhunski organizira, te svojim raznovrsnim makeup proizvodima samo mrvicu pomogao svim tim prekrasnim mladim djevojkama da još bolje izgledaju na pozornici. Nisu niti dečki prošli bez minuta posvećenih makeupu, korektor i puder bili su glavni aduti. Ponosni smo na uspjeh izbora, čestitamo Zrinki i Dujamu, i želimo im još veći uspjeh na svjetskoj sceni.” zaključila je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću u Avonu i članica žirija izbora.