Avon je predstavio novu liniju veganskih proizvoda Distillery make-up

by | 8 svibnja, 2020

Nastavljajući osvještenu proizvodnju i ponudu vrhunskih prirodnih proizvoda, Avon lansira preparativnu liniju veganskih proizvoda Distillery make-up. Formulirani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka.

Bez sastojaka životinjskog podrijetla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, kemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj make-up kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

Avon Distillery makeup linija na tržište donosi potpune novitete i inovacije. Svi su izrađeni 100 % bez vode, s pigmentima visokih performansi:

Visoko pigmentirana sjenila za oči Distillery Shadow Shots kremaste su formule i dolaze u sedam nijansi. Sadrže prirodne minerale, veganske emolijense i organski kukuruzni škrob za visoku koncentraciju pigmenata bogate dugotrajne boje.

Matirani temeljni puder u kamenu Distillery Pressed to Impress sadrži visoku koncentraciju mekanih prirodnih mineralnih pigmenata, antioksidanse i omega-3 i 6 iz ulja sjemenki maline za nježan dodir i dugotrajnu postojanost. Dolazi u šest različitih nijansi.

Voluminozna maskara Distillery Lash’d Up trepavicama pruža dramatično tamniju boju, gustoću i volumen zahvaljujući visokoj koncentraciji voska rižinih zrna, veganskom suncokretovom vosku i mineralnim pigmentima.

Naručite Avon ONLINE: besplatno se registrirajte i uživajte u punjenju košarice uz sniženu cijenu dostave: 10 kn za narudžbe iznad 100 kn.

Foto: PR