Avon Attraction Sensation, prvi miris koji pobuđuje sva vaša osjetila

by | 28 svibnja, 2019

Pravilna igra zavođenja trebala bi uključiti naša osjetila. Attraction Sensation prvi je mirisni duo koji budi svih pet osjetila: POGLEDAJ kako se zjenice šire, DOTAKNI i osjeti drhtaj kože, OSLUHNI šapat, OKUSI kožu, OSJETI miris parfema… Snažni akord kože u srcu Attraction Sensation mirisa povezuje oba partnera intenzivnom i stimulirajućom snagom koja je jednostavno neodoljiva.

U dodiru s kožom, budi se senzualnost i sofisticiranost senzualnih mirisnih nota iz prirode koje su u ove neodoljive parfeme objedinili prestižni parfumeri Laurent Le Guernec (Attraction Sensation za nju) i Michelle DeFina (Attraction Sensation za njega). Osim luksuznih sastojaka, Attraction Sensation mirisi izdvajaju se i svojom dugotrajnošću i donose osam sati mirisne senzualnosti na vašoj koži.

Ovo je treće lansiranje unutar uspješnog Attraction brenda koji u sebi već ima Attraction i Attraction Rush parfeme, zavodljvu, magnetičnu liniju mirisa punih naboja, snažnih mirisnih akorda koji potiču efekt privlačnosti.

ATTRACTION SENSATION EDP ZA NJU

Kategorija: cvjetno-orijentalno-voćni

Kad udahnete ovaj očaravajući miris… započinje uzbuđenje neodoljive privlačnosti. Zjenice odmah reagiraju na đumbir i orijentalnu mandarinu. Srce brže udara uz očaravajući jasmin. Iris i ponoćna frezija kreiraju mirisni šapat, hipnotizirajući mirisni osjećaj. Intenzivna i očaravajuća nota kože koju dijele oba mirisa donosi poseban dodir, poveznicu s vašim partnerom.

Glavne note:

– očaravajuća šljiva, sočna i bogata nota slatkog voća

– bijeli cvijet jasmina, sambaca LMR*, oflaktivna zvijezda, kombinacija raskoši i slatkoće.

Bazna nota kože: jedinstvena za Avon, nota kože nalazi se u oba mirisa i poput magneta privlači partnere stvarajući dugotrajan osjećaj privlačnosti. Ovaj specijani akord daje bogat, grub miris s primjesama dima koji je u isto vrijeme hipnotizirajuć i senzualan.

AVON ATTRACTION EDT ZA NJEGA

Kategorija: orijentalni-fougère

Čarobna snaga zavodljivosti inačice za njega leži u crnom biberu. Ulje đumbira ubrzava puls. Očaravajuće uzbuđenje budućeg dodira intenzivira kadulja i lavandino ulje. Vetiver i pačuli oslobađaju adrenalin, dok vas nota kože povezuje s partnerom.

Glavne note:

– ulje crnog bibera LMR: oslobađa toplu i blago slatku aromu

– ulje bugarske lavande LMR: aromatično, cvjetno, ujedno slatko i resko

Bazna nota kože: pobuđuje senzualnost, donosi snagu koja vas veže uz vašeg partnera.

Tagovi: