Ovi novi SPF fluidi idealna su podloga za savršen ljetni make-up

Lagana tekstura, hidrirajuća svojstva, SPF zaštita i prirodni izgled

by | 17 svibnja, 2024

Kada temperature porastu, koža postaje sklona povećanom izlučivanju sebuma, a nanošenje make-upa postaje pravi izazov. Puder koji se topi ostavlja neuredan izgled i neujednačen ten. Koža može postati masnija i sjajnija, što dovodi do čestog ponovnog matiranja i nanošenja pudera. Uporaba teških pudera može pogoršati začepljenje pora i izazvati pojavu akni i prištića, posebno ako ne odradimo temeljito čišćenje na kraju dana.

Mnogi puderi ne sadrže visoku i vrlo visoku SPF zaštitu, što može rezultirati prekomjernom izlaganju štetnih UV zraka tijekom ljetnih aktivnosti na otvorenom. Nije zgorega ni spomenuti plavo svjetlo s mobitela, laptopa i drugih uređaja koje nepovoljno djeluje na našu kožu, uzrokujući znakove fotostarenja i pojavu tamnih mrlja. Zbog mogućih oštećenja kože, potrebno je koristiti kremu sa zaštitnim faktorom, svakodnevno, tijekom cijele godine. Za ljetnu make-up podlogu idealni su lagani fotoprotektivni fluidi, koji će pružiti dobru zaštitu, ali i hidrirati i matirati kožu te ujednačiti ten.

Avène je ove godine predstavio nove ULTRA FLUIDE iznimno laganih tekstura s hidrirajućim i matirajućim učinkom: Nevidljivi koji je već u prvoj sekundi od nanošenja neprimjetan na koži te tonirani ultrafluid, koji se svojom nijansom prilagođava svakom fototipu, sužava pore te ujednačava ten. Nanošenje ljetnog make-upa s Avène ultra fluidnim podlogama od sada može biti jednostavno, sigurno i ugodno!

Fluidi za svaki dan

Fluidi (emulzije) isto su što i kreme, ali su lakše i rjeđe teksture. Jednako kao i kreme, fluidi sadrže vodenu i uljnu komponentnu, ali za razliku od krema  sadrže još i aktivnu komponentu, najčešće antioksidanse i seboreugulatore. Lagani tonirani fluidi su često bolji izbor za make-up ljeti zbog njihove lagane teksture, hidrirajućih svojstava, SPF zaštite i prirodnog izgleda koji pružaju.

Ultra fluid tonirani SPF 50+ osigurava vrlo visoku svakodnevnu zaštitu od UVB-UVA zraka i plave svjetlosti kako bi se spriječilo fotostarenje i pojava tamnih mrlja. Lagana hidrirajuća tekstura ostavlja nježan matirajući završetak, sužava pore te poboljšava teksturu kože. Formula štiti od onečišćenja i štetnih utjecaja iz okoliša. Tekstura kože je profinjenija, a ten ujednačen i blistav, što ga čini savršenom podlogom za make-up.

ULTRA FLUID nevidljivi SPF 50 pruža visoku svakodnevnu zaštitu od UVB-UVA zraka i plave svjetlosti Ultra fluidna matirajuća tekstura pruža potpuno nevidljiv završetak odmah nakon nanošenja, pružajući čak četiri sata hidracije. Brzo se upija, neljepljiv je i nemastan što ga također čini izvrsnom podlogom za make-up.

Avène ultra fluidi predstavljaju ultra savršenu, sigurnu i ugodnu svakodnevnu rutinu za primjenu tijekom cijele godine.

Avène ultra lagane fluide možete pronaći u ljekarnama i bolje opremljenim drogerijama, gdje ćete pronaći širok izbor proizvoda prilagođenih vašim potrebama za zaštitom i njegom kože.

 Foto: NeonShot/Shutterstock; PR