Kultna francuska linija pojačana je intenzivno obnavljajućim serumom

Stigao je Avène Cicalfate+ intenzivno obnavljajući serum

by | 19 veljače, 2024

Proslavila ju je Hailey Bieber, a u njezinu djelotvornost uvjerilo se mnoštvo ljudi. Avène Cicalfate+ linija preplavila je društvene mreže i stekla značajan broj sljedbenika koji su je uvrstili u svoju skincare rutinu.

Dobra vijest je da se u omiljenoj liniji Cicalfate+ ove godine našlo pojačanje u obliku intenzivnog seruma. Riječ je o Cicalfate+ Intenzivnom obnavljajućem serumu za oporavak kožne barijere od prvog dana korištenja, s trajnom učinkovitošću. Ovaj svestrani proizvod možete koristiti kao trotjedni tretman za obnavljanje oslabljene kože, ali i kao dio rutine svakodnevne njege kože.

#ResetYourSkin – Cicalfate+ Intenzivno obnavljajući serum

Već duže vrijeme postoji potreba za proizvodom koji ne samo da će estetski poboljšati kožu već će i doprinijeti njezinoj prirodnoj ravnoteži. Cicalfate+ intenzivno obnavljajući serum za oporavak kože ispunjava upravo tu potrebu. Umjesto da se fokusira samo na privremeno poboljšanje izgleda kože, ovaj serum djeluje dublje, pružajući osnovnu potrebu; hidraciju i obnovu, što dovodi do uspostave prirodne ravnoteže i zdravijeg izgleda kože.

Ovaj svestrani proizvod možete koristiti kao trotjedni tretman za obnavljanje oslabljene osjetljive kože, ali i kao prvi korak u rutini svakodnevne njege kože.

Serum će pomoći oporaviti kožnu barijeru već od prvog dana korištenja pomoću tri djelatna sastojaka koji obnavljaju i jačaju mehanizme obnavljanja kože:

  • TRP- RegulinTM smanjuje osjećaj zatezanja, svrbeža i nelagode
  • Avène termalna izvorska voda umiruje, jača i uravnotežuje
  • Provitamin B5 obnavlja i jača kožnu barijeru te hidrira kožu

Klinički dokazana učinkovitost –  koža se obnavlja za tri tjedna, a serum trenutno nudi olakšanje od zatezanja i nelagode. Već u prvom tjednu korištenja, iritacije su smanjene 84 %. Ovaj serum ima i dugotrajan učinak. Tri tjedna nakon prestanka korištenja, koža je hidriranija, podatnija, manje nadražena, sa smanjenim crvenilom.*

Ujutro i navečer nanesite nekoliko kapi na lice, vrat i područje oko očiju prije uobičajene njege kože. Svježa tekstura gela nudi baršunasti završetak i vraća koži ugodu.

Savjet više

Kombinirajte obnavljajuće učinke CICALFATE+ seruma s hidrirajućim učinkom Tolerance Hydra kreme. Koža će vam biti zahvalna!

Sve proizvode iz linije možete pronaći u ljekarnama i bolje opremljenim drogerijama.

*Klinička studija na 35 ispitanika procjenom osjetljivosti kože na ljestvici 0-10. Primjena seruma na licu, vratu i području oko očiju tijekom 21 dan.

Foto: PR

Tagovi: