ARTDECO COSMETICS U MASTERCLASSU ŠMINKANJA PREDSTAVLJA NOVE TRENDOVE! Macedonio Bezzera vraća se u Hrvatsku predstaviti make-up novitete iz Artdecoa

by | 19 svibnja, 2019

U središtu nove make-up kolekcije njemačkog kozmetičkog brenda Artdeco jest ljeto. Nova kolekcija nosi službeni naziv Make up your sunset stories i inspirirana je pozitivnom energijom i predivnim bojama ljetnog zalaska sunca te svim što nam ljeto donosi – preplanulu put, minimalistički make-up i šljokice.

Make up your sunset stories podsjeća na tople ljetne večeri, bezbrižnost te inspirira na kreiranje jednostavnih, ali moćnih make-up lookova. Kako bi se nova kolekcija predstavila obožavateljicama make-upa, ali i visažistima te beauty blogerima, Artdeco organizira masterclass pod vodstvom poznatog visažista Macedonia Bezzere.

Artdeco Masterclass održava se 22. svibnja u zagrebačkom Kaptol Cinema Boutiqueu, od 18 do 21 sat, a polaznice će imati izvrsnu priliku vidjeti kako proizvodi nove kolekcije funkcioniraju te na koje načine ih sve mogu iskoristiti u svojoj svakodnevnoj rutini, ali i posebnim prilikama.

Macedonio Bezzera u svijetu je prepoznat po svojim stručnim znanjem o dekorativnoj kozmetici, a ovo mu nije prvi put da održava masterclass u Hrvatskoj. Naime, slavni visažist već se predstavio hrvatskom svijetu ljepote, također u suradnji s Artdecoom.

Srijeda, 22. svibnja, rezervirana je za predstavljanje make-up noviteta, ali će obuhvatiti širu kozmetičku i lifestyle scenu. Sponzori Artdeco Masterclassa, Nikel, Milla, Studio Močinić i Volo polaznicama su osigurali promotivnim proizvodima bogati goodie bag.

Na događaju će se predstaviti i “must-have” modni dodatak sezone, koji je u limitiranom izdanju ekskluzivno za masterclass pripremila modna dizajnerica Manja Stević.

Make up your sunset stories kolekcija dostupna je u Müller i RK Nama, te se može kupiti, kao i ulaznice za masterclass, u Kameja webshopu (www.kameja.hr) i Make Up Bar & Beauty Storeu na adresi Tomislavova 3.

Vodimo vas na Artdeco Masterclass! Ono što trebate napraviti jest ostaviti komentar na ovu objavu na našem Facebook profilu, a mi ćemo odabrati dva sretna dobitnika/dobitnice koji će moći sudjelovati na Artdeco Masterclassu 22. svibnja u Kaptol Cinema Boutiqueu. Igramo se do 20. svibnja do ponoći! Sretno!