ANGELINA JOLIE priznaje da je zbog razvoda oboljela od Bellove paralize

by | 8 kolovoza, 2017

Angelina Jolie (42) u intervjuu za časopis Vanity Fair priznala je da je oboljela od Bellove paralize, zbog čega joj je jedna strana lica bila paralizirana i spuštena.
“Ponekad se žene stave na posljednje mjesto u obitelji, a to se onda odrazi na njihovu zdravlju. Bellovu paralizu izliječila sam akupunkturom”, rekla je Jolie, koja je prije nekoliko godina išla na dvostruku mastektomiju te je odstranila jajnike kako bi spriječila oboljenje od raka. Tad je ušla u menopauzu.

“Koža mi je u posljednje vrijeme jako suha i imam puno sijedih dlaka. Nisam sigurna je li to od stresa ili menopauze. Osjećam se danas više kao žena nego prije jer se brinem o sebi i svojoj obitelji. Djeca su mi predložila da idem na tečaj kuhanja i prihvatila sam. Sve što želim jest napraviti dobar doručak i održavati kuću”, rekla je za ‘Vanity Fair” Angelina.

Obnovila je i svoj odnos s ocem, glumcem Jonom Voightom (78), koji često pričuva djecu kad ona ima obveze. O Bradu Pittu nije puno pričala. Samo je izjavila kako se “oboje trude da sve bude u redu i imaju isti cilj”. Kaže i kako je njihovo šestero djece bilo “jako hrabro”. “Ne zbog razvoda, nego zbog nekih životnih stvari”, misteriozna je bila Jolie koja je dodala da ne želi da se djeca brinu zbog nje pa ne plače pred njima nego pod tušem.

IZVOR: 100POSTO.HR