ANGELINA JOLIE PRIZNAJE da je svjesna činjenice kako stari

by | 23 ožujka, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Početkom lipnja Angelina Jolie će napuniti 43 godine života, a u novom je intervjuu ispričala kako se nosi sa znakovima starenja.

Majka šestero djece, velika humanitarka, omiljena glumica i redateljica Angelina Jolie gotovo je dva desetljeća slovila za jednu od najljepših žena svijeta. Tom titulom nije opterećena jer sada, kad vidi pokoju boru na svom licu, ne hrli pod nož. Štoviše, tvrdi da za kojekakve estetske tretmane jednostavno nema vremena.

“Povremeno idem na IPL tretman kože kako bih uklonila podočnjake koji su mi se počeli razvijati u trudnoći. Za ostale tretmane nemam više od sekunde jer su mi važnija djeca i humanitarni rad”, rekla je za InStyle.

O promjenama u izgledu još je rekla: “Pogledam se u ogledalo i vidim da sličim na svoju majku, i to me grije oko srca. Vidim da starim, i volim to jer to znači da sam živa i da živim. Vidim svoje nedostatke, ali ono što volim kad vidim znakove starenja ne odnosi se na moju vanjsku pojavu nego više na to što na svom licu vidim svoju obitelj. Vidim svoje godine”, rekla je Jolie.

Za časopis “People” je nedavno rekla i da “svi mi imamo poteškoće u životu, ali prije svega sam majka, odgovorna za svoju djecu. Oni su u osjetljivim, prijelaznim godinama i sve ostalo na red dolazi poslije njih.”

Ovih su dana krenula šuškanja da, nakon razvoda od Brada Pitta, Angelina sve više vremena provodi razmjenjujući e-mailove i poruke s 11 godina mlađim glumcem Garrettom Hedlundom.

IZVOR: GLORIA.HR