ANGELINA JOLIE POPUSTILA JE molbama Brada Pitta

by | 9 travnja, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Iako je dugo ustrajala u tome da pravda bude na njezinoj strani, Angelina se ipak smilovala ocu njezine djece.

Nakon razvoda braka, Angelina Jolie i Brad Pitt morali su riješiti jednu vrlo važnu stvar, a riječ je o skrbništvu nad djecom. Jedan od najpopularnijih bivših parova na svijetu je za vrijeme braka svoju obitelj proširio s čak šestero djece – Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh te blizancima Vivienne i Knoxom. Iako je Angelina ustrajala u tome da Brad ne sudjeluje u odgoju djece sada kada su se razišli, strani mediji prenose kako je ishod ipak drukčiji.

Tako će Brad moći podjednako provoditi vrijeme s mališanima te biti uključen u njihove živote jednako koliko i Angelina. “Brad i Angelina sporazumno su dogovorili i druge uvjete razvoda. Sve će se finalizirati kroz nekoliko tjedana. To je veliki zaokret.s obzirom na to da je glumica bila poprilično oštra u pravnoj bici i nije htjela da Brad sudjeluje u odgoju djece”, otkrio je izvor blizak paru za “The Sun” i dodao  kako su oboje zaključili da je zbog zajedničke djece važno održati barem ‘pristojan’ odnos.

“Ključna stvar je ta da se slažu s dijeljenjem skrbništva. Šuškalo se kako će se razvod poništiti, ali to nije ni blizu istini”, objašnjava izvor. Osim što je muku mučio s tim da mu bivša supruga ne otme očinsku ulogu, Brad već više od godinu dana pohađa terapije svakog tjedna kako bi se oporavio od mučnog razvoda.

IZVOR: STORY.hr