ANGELINA JOLIE pokazala je da zna pilotirati avionom

by | 30 travnja, 2018

Kraljičin zeleni planet, koji je premijerno prikazan 16. travnja na ITV-u u Velikoj Britaniji, govori o načinu na koji bi današnja generacija trebala zaštititi i sačuvati okoliš. U dokumentarcu se spominje kraljice Elizabeta II. te njezini napori da sačuva okoliš za buduće generacije.

U svojoj palači ima kolekciju rijetkih vrsta biljaka koje je dobivala na poklon. Glumica Angelina Jolie (42) je također sudjelovala u projektu, a inače je poznata kao velika zagovornica zaštite okoliša.

Angelina je prikazana dok pilotira malenim zrakoplovom iznad pustinje, a izgleda da joj to nije predstavljalo nikakav problem s obzirom na to da je cijelim putem bila jako opuštena. Glumica ističe kako u slobodno vrijeme obožava voziti zrakoplove, a dozvolu za to dobila je još 2004. godine.

“Kraljica je divna gospođa koja se brine za ljude i njihovu budućnost. Želi da joj unuci i praunuci jednog dana uživaju u prirodi i uče o važnosti drugih kultura. Mislim da je to jako bitno i u potpunosti se slažem s njom”, rekla je Angelina i dodala da Namibiji za nju ima posebnu važnost jer je tamo prije 12 godina rođena njezina kći Shiloh.

https://youtu.be/jMWN6EPp-B8

IZVOR: 24SATA.HR