Andrijana Subotić Pjajčik predstavlja “Ljubav u doba korone”

by | 27 srpnja, 2020

Ratovi, poplave, potresi –ljubav nikada ništa nije moglo zaustaviti pa neće niti pandemija virusa koja nam već mjesecima mijenja život. Svi oni zaljubljeni koji su planirali vjenčanje i u ovim kompliciranim vremenima će pronaći načina da ostvare svoju nakanu. Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu      šarmantnim zaštitnim maskama.

SAMSUNG CSC

“U ljetnim kolekcijama Etna Maar uvijek ima i bijelih komada koje ponekad posluže i kao vjenčanice, osim njih dizajnirala sam i dvije unikatne vjenčanice od svile, što su moj prvi korak  za  dopunu asortimana u budućnosti. One će se isključivo raditi prema  dogovoru sa  budućim mladenkama što će ovisiti  o željama  klijentica i stilu  vjenčanja”, kaže Anrijana Subotić Pjajčik.

SAMSUNG CSC

U suradnji sa Sunčanom Jozić Lučić kao fotografkinjom i makeup artisticom i kreativnom agencijom Gugabaga snimljena je  pomalo apokaliptičnu serija fotografija, a u ulozi modela uspješno je debitirala Andrijanina kćer Irina.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC