AMBER ROSE progovorila o maltretiranju koje je trpjela od strane Kanyea Westa

by | 6 kolovoza, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Sjećate li se vremena kada nisu bili Kim i Kanye, nego Kanye i Amber? Naravno, radi se o starleti Amber Rose i reperu Kanyeu Westu, koji su bili zajedno od 2008. do 2010. godine, no prekid nije bio nimalo lijep, a starleta je u nedavnom intervjuu otkrila kako ju Kanye ne prestaje zlostavljati još od tih davnih dana.
“Na kraju svake svoje veze, ja sam bila ta sa slomljenim srcem. Nikad u životu nisam varala dečke niti sam ikad rekla jednu lošu riječ o Kanyeu, što se ne može reći za njega, koji me šest-sedam godina nakon prekida još uvijek maltretira”, započela je starleta, najpoznatija po raskošnim oblinama i gotovo obrijanoj glavi. Tvrdi kako je najveći pakao prošla neposredno nakon prekida, 2010. godine, kada je reper izdao album “My Beautiful Dark Twisted Fantasy”, koji je u potpunosti bio posvećen njoj.
“To je bio ekstremni način zlostavljanja moje ličnosti. Imati toliku moć da na cijelom albumu kažeš što god ti je na umu… Lijepo je biti dio hip-hop povijesti, ali ja sam u tom trenutku bila poznata ličnost bez novaca, koja nije mogla biti ni sa kim drugim te nije smjela reći ništa u svoju obranu jer je Kanye imao nevjerojatnu moć u javnosti. Da sam se tada htjela ubiti, sigurno bih to napravila”, nastavila je sve iskrenije.
“Mogla sam dobiti vlastiti reality show jer sam njegova bivša, pisati knjige o našoj vezi i mojoj verziji prekida, no ja nisam takva kučka. Rekla sam tada sama sebi da ću ići težim putem i da ću sve sama zaraditi kako sutra ne bi pričao da mi je i to dao”, zaključila je.
Film joj je puknuo kada je Kanye u javnosti počeo spominjati njezinog sina Sebastiana, kojeg ima iz braka s reperom Wizom Khalifom, s kojim se spetljala 2011. godine, a tada je odlučila da više neće šutjeti.
Danas je Amber u vezi s još jednim reperom, poznatim pod umjetničkim imenom 21 Savage, dok se Kanye smirio uz starletu Kim Kardashian s kojom ima dvoje djece.
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: INDEX.HR