Ova basic kolekcija postaje dio naše capsule garderobe, a jedan komad jedva čekamo nositi

by | 15 ožujka, 2023
amarie denim kolekcija

A’MARIE već godinama vrlo vješto jednostavne modele čini ženstvenima i lako nosivima.

Kolekcija “24/7” kreirana je da ženama istovremeno pruži osjećaj samopouzdanja i opuštenosti, ali i svestranosti jer je nosiva kroz cijeli dan, svaki dan te na mnoge načine.

Kao predvodnik održive mode u Hrvatskoj, koji izbor materijala prilagođava najnovijim tehnologijama te podiže svijest o ekološkoj održivosti, brend A’MARIE ostaje vjeran visokokvalitetnoj, samoodrživoj tkanini MicroModalu, materijalu koji se dobiva iz stabla bukve, te poznatom japanskom organskom pamuku, koji je u najboljem svjetlu predstavio A’DENIM kolekciju. Cijela kolekcija izrađena je lokalno, u Zagrebu, i u bližoj okolici, a svaki je model pakiran u biorazgradive vrećice za višenamjensku uporabu.

“Zadovoljna sam što sam ovom kolekcijom uspjela stvoriti odjeću za svaku ženu koja užurbano plovi kroz dan, a kojoj je prije svega bitna udobnost, ali i stil. Ideja cijele kolekcije je da je ona nosiva od jutra do večeri, od sastanaka do večernjih izlazaka i tako tijekom cijele godine. Stvaranje takvih polivalentnih odjevnih predmeta u kojima je žena zadovoljna stvar je održivosti, koja se provlači kolekcijom, ali i cijelim  A’MARIE brendom. Stvaranje svake kolekcije za mene je emotivni i strastveni proces, a priprema A’DENIM-a bila je novi izazov. Traperice su intrigantni dio svakog ormara, svi ih imaju i baza su gotovo svakog outfita danas. Zato moraju biti savršene, od ugodnih materijala i besprijekorno krojene.”

Inspirirana današnjim užurbanim životom, Anamarija Brkić objedinila je materijale koji donose udobnost, prilagodljivi dizajn te boje koje su capsule kolekcija svakog ormara. No to je samo dio zbog kojeg ćete ovu kolekciju obožavati, ali i moći u potpunosti prilagoditi svome stilu.

Pročitajte: Pet provjerenih outfita koji uvijek izgledaju dobro

amarie denim kolekcija

amarie denim kolekcija

Nova “24/7” kolekcija uključuje haljine, bluze, suknje i dodatak A’MARIE opusu – traperice.

Traperice su izrađene od visokokvalitetnog organskog pamuka, dolaze u nekoliko modela i tri boje – u klasičnoj plavoj boji trapera – modeli Lota i Blair, crnoj boji – model Dore, te model Amber u boji karamele. A’MARIE traperice ne samo da su održive već kombinacijom pomno odabranih materijala pružaju neusporedivu udobnost i pristajanje.

Za ostatak kolekcije tu je već poznati LENZING™ MicroModal, koji je savršeno upotpunio atraktivne modele. Jednostavne, ali potpuno jedinstvene bluze poput Natalie, Olivie, Sadie, i haljine Simone, Valerie i Thalite krojene su u kratkim i dugim siluetama u univerzalnoj veličini i u bojama koje pristaju baš svakom outfitu – bijeloj, tamnoplavoj te crnoj, s naglascima poput dugačkih mašni na preklop koje se mogu nositi na nekoliko načina, stvarajući bezbroj zanimljivih kreacija.

U ovoj kolekciji zauzet je bezvremenski pristup dizajnu, osiguravajući da svaki komad ostane nosiv i u godinama koje dolaze. Uvodi nas iz dana u noć, iz proljeća u dugoiščekivano ljeto, a uz nekoliko modnih dodataka te jaknom ili dobrim kaputom, na ove ćete se modele moći osloniti u niz prigoda te će postati nosivi i od jeseni pa sve do zime. Možemo reći da je nova kolekcija nosiva 24/7 u pravom smislu te riječi.

amarie denim kolekcija

amarie denim kolekcija

amarie denim kolekcija

amarie denim kolekcija

amarie denim kolekcija

Kolekcija “24/7” dostupna je na A’MARIE stranici i u A’MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

FOTOGRAFIJE: Senja Vild

MODELI: Marija Piskač x Ivana Vukušić

MAKE-UP: Simona Antonović

HAIR: Ante Pažanin

LOKACIJA: 404 Agency