AMANDA SEYFRIED: Iako imam 25, rekli su mi da je vrijeme za botoks

by | 15 ožujka, 2011
Mlada holivudska glumica u usponu i zvijezda filma ‘Mamma Mia!’, 25-godišnja Amanda Seyfried otvoreno je priznala da su joj savjetovali da posegne za botoksom
Premda izgleda i mlađe od svojih 25 godina, zahtjevi Hollywoda i cijena slave vrlo su visoki. Iako ju je prijedlog da krene na tretmane botoksom zapanjio, Amanda tvrdi da potpuno razumije zašto su joj predložili tako nešto.
 
U intervjuu za magazin Elle otkrila je da je kvaliteta snimanja digitalnom kamerom izuzetno dobra te da je, s obzirom na veličinu kinoplatna, jednostavno neoprostivo sve što nije savršeno. U istom intervjuu Amanda se raspričala i o svojoj nedavno propaloj vezi s glumcem Dominicom Cooperom. 
 
Kako sama priznaje, bila je uvjerena da je Dominic ostavio svoju bivšu djevojku da bi bio s njom, ali stvarnost je ispala puno manje bajkovita. ‘Bila sam glupa i uvjerena da je priča s njima gotova te da je veza između mene i Dominica postala ozbiljna. Ali, on me očito nije shvaćao dovoljno ozbiljno, pa je cijela priča završila mojim slomljenim srcem’, otvoreno priznaje mlada glumica.
 

 

Tagovi: