AMAL CLOONEY PRISTALA JE PO PRVI PUT progovoriti za “Vogue” i biti na njihovoj naslovnici

by | 17 travnja, 2018

Amal Clooney snimila je svoju prvu naslovnicu “Voguea” i u rijetkom intervjuu progovorila o Georgeu i njihovoj djeci. Amal Clooney snimila je svoju prvu veliku naslovnicu – onu američkog Voguea.

Lijepa odvjetnica na naslovnici pozira u pink haljini koju potpisuje modna kuća Alexander McQueen, a u intervjuu je otkrila ponešto o svom privatnom životu.

Ispričala je tako da je Georgea Clooneyja upoznala na partyju u njegovoj vili u Italiji, a nakon toga su se dopisivali putem e-maila i dogovorili spoj u Londonu. Amal je tada imala 35 godina i već je pomalo odustala od ideje da će se ikada skrasiti i biti majka.

“Sve je bilo tako prirodno. Prije njega uvijek sam se nadala da postoji takva ljubav koja ne zahtijeva nikakvo vaganja i slično. To je jedina stvar u životu za koju mislim da je najveća odrednica sreće i nad time imate najmanje kontrole. Hoću li ikada upoznati takvu osobu, pitala sam se? Imala sam 35 kad smo se upoznali i nije bilo očito da će mi se to dogoditi. I nisam bila uzbuđena oko ideje da ću se udati i imati obitelj”, iskreno je rekla Amal.

Par se zaručio 2014., a iste godine u rujnu su se vjenčali u Veneciji. Tri godine kasnije stigli su blizanci Ella i Alexander.

Amal je otkrila i da su 10-mjesečna djeca već progovorila.

“Imali smo par ‘mama’ i ‘tata’. A George se pobrinuo da im upravo ‘mama’ bude prva riječ”, dodala je Amal.

IZVOR: TABLOID.HR