AKO STE ROĐENI U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, onda ste daleko najgori partner za vezu

by | 12 ožujka, 2018
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

S jedne strane, osobe rođene u ovom znaku vrlo su posebne i karizmatične, no s druge strane očekuju veliko poštovanje i konstantnu posvećenost, a kritike na vlastiti račun ne žele čuti.

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati previše ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

On ne podnosi ni najmanju kritiku na svoj račun.

S jedne strane, osobe rođene u znaku Ovna vrlo su posebne i karizmatične, no s druge strane očekuju veliko poštovanje i konstantnu posvećenost, a kritike na vlastiti račun ne žele niti čuti.

Upravo zato Ovnovi se smatraju jednim od najkompliciranijih znakova koji teško ostvaruju dugotrajne i kvalitetne veze.

Kada k tome dodate i njihovu želju da u svemu budu prvi i najbolji te preveliku kontrolu, složit ćete se kako ne znate koliko biste izdržali s jednim takvim.

No želju za kontrolom Ovnovi će pokazati tek kasnije, kada osvoje ono što žele i kada se ta osoba opusti u njihovu društvu. Tu narcisoidnost pratit će i stav “uzmi ili ostavi”.

Međutim, kada se zaljube, Ovnovi su vrlo odani partneri koje će se u potpunosti posvetiti boljoj polovici, ali samo ako je ona ispunila sve ono što se od nje očekuje, kako piše Index.hr.

IZVOR: N1.HR