Ako se bojite šišati, bez brige, imamo frizuru baš za vas

Slojevito šišanje za prividan izgled kratke kose

by | 28 ožujka, 2022

U posljednjih nekoliko godinam frizura o kojoj se najviše priča svakako je bob, koji se još uvijek mnogi ne usude napraviti zbog šišanja i održavanja frizure.

No, ako biste željeli napraviti neku promjenu, a i dalje niste sigurni što točno, možda je slojevita butterfly frizura upravo ono što vam treba. Ovaj popularni look, koji je svojevrsni povratak u 70-e, pruža iluziju kraće frizure bez da zapravo ugrožava duljinu vaše kose. Sve što trebate jest dati ošišati dugu kosu na puno kraćih slojeva, tako da se kraći bočni slojevi, savršeno stapaju s dužima, a mogu se i odvojiti od ostatka kose za potrebu kraćeg looka. Dobra je vijest to da će ovakav način šišanja biti odličan za bilo koji tip kose, a posebno za one kovrčave i valovite kose, pa tako i za bilo koji oblik lica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sam McKnight Personal (@sammcknight1)

Ako želite da vaša butterfly frizura uvijek izgledala zapanjujuće dobro, upotrijebite lagani slani sprej i osušite svaki sloj zasebno. Zahvaljujući ovom triku, kosi ćete pružiti dodatnu teksturu, a istovremeno će ostati ženstvena i meka. Također, skupite duže dijelove kose u visoki rep, a slojevite kratke ostavite da vam padaju uz lice kako bi ga dodatno uokvirili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sabina Socol (@sabinasocol)

Foto: Gary Hershorn-Pool/Getty Images