Ovaj serum s učinkom botoksa potpuno je zaludio cijelu regiju!

Afroditin X LIFTING SHOT slavi prvi rođendan uz 25 % popusta i akciju 2+1 gratis

by | 15 svibnja, 2024

Afroditin serum s učinkom botoksa potpuno je zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da nema osobe koja nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT Afrodita Professional. Revolucionarni serum, koji upravo slavi svoj prvi rođendan, zbog iznimne potražnje već je više puta bio rasprodan, a euforija zadovoljnih korisnica na društvenim mrežama s nevjerojatnim promjenama izgleda prije/nakon još uvijek traje.

Povodom prvog rođendana njezine glavne kozmetičke zvijezde, Kozmetika Afrodita pripremila je ekskluzivnu rođendansku pogodnost od 10. 5. do 20. 5. 2024. u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) i u webshop.afroditacosmetics.com:

X LIFTING SHOT dostupan vam je za čak 25 % popusta, a ako kupite dva proizvoda, treći dobivate na dar (2 + 1 gratis). Dostupno u ograničenim količinama i samo kratko vrijeme, do rasprodaje zaliha.

Serum potražite na linku: https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/x-lifting-shot-birthday

Marjetka Gajšek, dipl. inženjerka kemijske tehnologije iz razvojnih laboratorija Kozmetike Afrodita, objašnjava da je tajna učinaka Afroditinog super seruma u peptidima koji vrijede za jedan od najtraženijih i najučinkovitijih anti-age sastojaka u svjetskom mjerilu:

“Peptidi u svijetu kozmetike nisu novost, ali su kombinacije različitih peptida u istoj formuli rijetke. Mi smo ih u X LIFTING SHOT ugradili čak pet. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji pet vodećih peptida na tržištu i to u izuzetno visokoj, čak 11,5 % koncentraciji. Svaki peptid u formuli pažljivo je odabran zbog svojih specifičnih učinaka protiv starenja, a njihova sinergija je ekstremno potentna.

Marjetka Gajšek

Najvažniji od njih, ArgirelineTM Amplified peptid, ograničava slanje signala živčanih impulsa mišićima lica, zbog čega se oni manje grče i brže opuštaju. Posljedično bitno smanjuje mimičke bore. Zbog opisanog mehanizma djelovanja često se jednostavno naziva “botoks u bočici”. Peptidi Matrixyl® 3000 (skup dvaju peptida) i Matrixyl® Synthe′6 TM (jedan peptid) bitno pomlađuju dermis: stanicama kože šalju signal da se brže dijele te sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Posljedično smanjuju bore i primjetno učvršćuju kožu. Dragosine® peptid štiti kožu od štetnih utjecaja UV i IC spektara te od plave svjetlosti TV zaslona, računala, tableta i pametnih telefona.”

“Botoks u bočici”

X LIFTING SHOT više je od običnog seruma. Djeluje u svim slojevima kože i može ostvariti ono što do sada nije bilo u domeni kozmetike. Naime, oponaša djelovanje i učinke botoksa, ali potpuno neinvazivno, dakle bez igle.

Njegov su cilj neposredno mišići lica: potiče ih da se manje grče i brže opuštaju te time bitno smanjuje mimičke bore na čelu, oko očiju i usta. Posljedično u samo pet dana pomlađuje kožu za čak pet godina!

Danas, samo godinu dana nakon izlaska na tržište, X LIFTING SHOT upotrebljava već više od 20 000 korisnica u više od 30 država u svijetu. Bravo, Afrodita!

Dokazana učinkovitost

Nakon samo pet dana uporabe: 

  • područje s borama: -11,3 %*
  • dubina bora: –12,3 %* 

Nakon dva mjeseca uporabe:

  • učinak liftinga: do +77 %**
  • volumen bora: do -100 %**
  • dubina bora: do -62 %** 

*IN VIVO ISPITIVANJE za ArgirelineTM Amplfied peptid na 40 dobrovoljaca nakon pet dana uporabe dvaput dnevno.
**IN VIVO ISPITIVANJE za peptid Matrixyl® 3000 Synthe′6 TM na 25 dobrovoljaca nakon dva mjeseca uporabe dvaput dnevno.

X euforija

Proizvod je rasprodan još prije nego što se uopće počeo oglašavati, što upućuje na istinsku revolucionarnost formule. X LIFTING SHOT premijerno je predstavljen kozmetičkoj struci na stručnim seminarima. Kozmetičarke su bile oduševljene djelovanjem te su svoje oduševljenje proizvodom počele dijeliti na društvenim mrežama (fotografiju prije i nakon uporabe). Proizvod je neočekivano rasprodan tijekom samo jednog vikenda.

Proslavite s Afroditom 

Povodom prvog rođendana svoje glavne kozmetičke zvijezde, Kozmetika Afrodita pripremila je ekskluzivnu rođendansku pogodnost od 10. 5. do 20. 5. 2024. u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) i u webshop.afroditacosmetics.com:

  • X LIFTING SHOT dostupan vam je za čak 25 % popusta, a ako kupite dva proizvoda, treći dobivate na dar (2 + 1 gratis). Dostupno u ograničenim količinama i samo kratko vrijeme, do rasprodaje zaliha.
  • X LIFTING SHOT Afrodita Professional dostupan je ekskluzivno u Afrodita Beauty Centrima & Shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Centar, Iblerov trg 10), u Afrodita webshopu:  https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/x-lifting-shot-birthday te u partnerskim kozmetičkim salonima.

Foto: PR