Adriana Lima i Alessandra Ambrosio: Majčinstvo žene čini ljepšim

by | 31 ožujka, 2011
Slavne manekenke i “anđeli” tvrtke Victoria’s Secret Adriana Lima i Alessandra Ambrosio tvrde da ih je majčinstvo obogatilo ne samo time što imaju djecu već da ih je učinilo ljepšim i seksipilnijim.
 
“Rođenje djeteta je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Tokom trudnoće osjećala sam se odlično, svi ti hormoni učinili su čuda za mene. Osjećam se ljepšom, seksipilnijom, ženstvenijom”, rekla je Lima.
U ovom stavu podržava je i Alessandra koja je medijima rekla da sada i kada vodi računa o sebi to čini zbog svoje kćerkice.
“Na pauzama kada radim stalno mislim na svoju kćer i što u tom trenutku radi. Trudim se da svaki trenutak koji mogu provedem s njom, a o sebi najviše vodim računa kako bih mogla da se na najbolji način brinuti o njoj.”
Čari majčinstva iskusile su i VS “anđeli” Miranda Kerr i Doutzen Kroes koje su se, poput svojih kolegica, vrlo brzo nakon poroda vratile na posao i prošetale modnim pistama.
“Obje su me pitale za neke savjete. One su vrlo odgovorne i nježne i sigurna sam da će biti fantastične majke”, rekla je Adriana Lima.