


Sastojci:
- 400 g pilećeg bijelog mesa
- 400 g brokule
- 4 rajčice
- 2 dl vrhnja
- 100 g majoneze
- 4 žlice sojinog umaka
- 1/2 limuna
- 4 žlice ulja
- 1/2 žličice češnjaka u prahu
- bosiljak
- sol
- mješavina začina
- papar
Priprema:
1. Piletinu premazati sojinim umakom, a zatim ju prepeći na malo ulja da porumeni.
2. U odgovarajuću posudu uliti vodu, dodati malo soli, sok od limuna i cvjetove brokule, pa kuhati dok brokula ne omekša.
3. Rajčicu narezati na kocke.
4. Posebno umutiti majonezu, vrhnje, češnjak u prahu, bosiljak i začine po želji.
5. U odgovarajućoj posudi pomiješati piletinu, ocijeđenu brokulu i rajčicu, preliti pripremljenom mješavinom i polako promiješati.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept



