Blejzeri za proljeće puni su boja i izgledaju fantastično. Donosimo 30 najljepših modela

by | 7 ožujka, 2023
blejzeri za proljeće

Kao i svake sezone, jedan modni komad posebno osvoji scenu i u njemu baš uživamo noseći ga!

Ovog proljeća, u prvom planu svakako će biti blejzeri u bojama upravo specifičnima za sunčane i lijepe dane koje jedva čekamo. Osim klasičnih boja za koje vjerujemo da svaka žena ima u svom ormaru, sada je vrijeme da upotpunite svoju garderobu jakim i vedrim bojama. Elegancija i upečatljivost njima su definitivno osigurani, i ono što je još bitnije – teško da ćete proći nezamijećeno.

High street brendovi i dućani već su prepuni blejzera u raznim bojama – od crvenih, roza, ružičastih – svatko bira po svom ukusu, a mi smo sigurni da će se odlično uklopiti u mnoge outfite. Ležerne kombinacije za svakodnevno nošenje uvijek su poželjne, a sada je vrijeme da iz ormara izvučete i traperice te tenisice koje će biti pun pogodak uz novi blejzer u žarkim bojama.

Kad još više zatopli i krene pravo proljeće, ovaj dio odjeće nosit će se umjesto jakna i kombinirati baš na sve – od haljina, suknja, hlača… Zato se i možemo složiti da je izuzetno nosiv i komad koji će se višestruko isplatiti ako u njega investirate.

Osim što će se nositi u top-bojama, bit će i u raznim materijalima o kojima možda niste razmišljali da ih uklopite u svoj styling. A sada postaju itekako trendi! Klasika ostaje, ali velik dio kolekcija sada preuzimaju zanimljivi blejzeri s vezanjem, kopčanjem i gumbima koji izgledaju uistinu TOP i postaju pravi hit sezone.

Trebate li još razloga, ili ste zaključili da je vrijeme za kupovinu novog blejzera?

Pročitajte: Najpopularnije cipele za proljeće i ljeto 2023.: modeli koji će obilježiti sezonu

Blejzeri za proljeće u 30 odličnih modela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marine (@marine_diet)

Foto: H&M, Mango, Zara, @laurajadestone