Imamo ideju za cjelodnevno ljetno uživanje na predivnoj lokaciji

Počinje 'Ljeto u Samoboru'

by | 28 lipnja, 2022
ljeto u samoboru

Grad Samobor oduvijek je pravi odabir za vikend-izlet, nedjeljni ručak ili samo šetnju. Iako je krasan u svako doba godine i ako još niste, svakako ga posjetite, priznajemo da najljepše čari ipak ima ljeti. Upravo sada, od 1. srpnja, točnije ovog petka kreće poznata manifestacija “Ljeto u Samoboru”.

Cijeli program održavati će se u parku iza Samoborskog muzeja pa zato ne propustite provesti dane i večeri na ovoj adresi i uživati u odličnom programu.

Tijekom deset dana, od 1. do 10. srpnja, od jutarnjih do kasnih večernjih sati posjetitelje očekuje bogat zabavni program. U zelenoj oazi, parku iza muzeja uz potok Gradnu, djeca će u prijepodnevnim satima moći uživati u raznim edukativnim, kreativnim i zabavnim radionicama i pričaonicama, dok su popodnevni sati namijenjeni uživanju u nastupima DJ-a, a večernji u koncertima poznatih glazbenih izvođača.

ljeto u samoboru

ljeto u samoboru

Glazbeni program

Glazbeni program u petak, 1. srpnja otvorit će Klapa Šufit koja u Samobor donosi dašak Dalmacije i morskog ugođaja. Za taj dan zadan je i dress code – mornarske pruge, a razne delicije i dalmatinsko-samoborski koktel, osmišljen za ovu prigodu, osvojit će vaša nepca. Zato obavezno uklopite cijeli styling i morsku temu kako biste bili u skladu s programom.

Od ostalih izvođača, u nedjelju 3. srpnja nastupit će izraelska skupina Sfatayim i to od 18:30, dok ostali koncerti počinju u 21:00, a nastupaju: u utorak 5. srpnja Roko Vušković, u srijedu 6. srpnja Luka Nižetić, grupa Pavel nastupa u subotu 9. srpnja, a u nedjelju 10. srpnja za odličnu atmosferu zadužen je Matija Cvek. Nastupit će još Trnje Live Acoustic, u ponedjeljak 3. srpnja, Miriiam&Eric u četvrtak, 7. srpnja i Stjepan Lach u petak 8. srpnja.

ljeto u samoboru

Svjetlosne dekoracije na čarobnoj lokaciji

U ugostiteljskim kućicama nudit će se osvježavajuća pića i razna jela, a svjetlosne dekoracije postavljene diljem parka ljetne večeri u Samoboru učinit će čarobnim.

Ulaz na sva događanja je slobodan i svi su dobrodošli, a kompletan program i detalje možete pročitati na službenim stranicama grada Samobora!

ljeto u samoboru

ljeto u samoboru

ljeto u samoboru

 

Foto: Edin Tuzlak; samobor.hr, naslovna: @paula.jozic