Hailey Bieber napravila drastičnu promjenu frizure za jesen

Frizura koja joj savršeno pristaje uz lice

by | 23 listopada, 2021

Cijela 2021. godina donijela je velike promjene u našim beauty rutinama – stavili smo skincare u prvi plan i jedva smo dočekali da se počnemo uređivati i živjeti nakon prošlogodišnjeg lockdowna.

A ono što svakako obilježava početak ove jesen/zima sezone jest promjena frizure, hranjivije rutine, make-upa i garderobe. Dok većina mijenja boju na toplije tonove i karamel balayage ili medeno plavu, Hailey Bieber odlučila je promijeniti boju kose i još jednom postati “čokoladna” brineta nakon svoje prepoznatljive plave. Simpatizirali vi Hailey ili ne, morat ćemo se složiti oko jednog – da je jedna od onih osoba kod koje ćemo uvijek pogledati što je danas u trendu, a ostati opušteni i svoji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)


Idealna za mjesece pred nama kada preferiramo ostati u toplini svog doma, ova tamnija boja svakako zahtijeva i manje ulaganja i brige nego plava, koju treba održavati svaka dva do tri tjedna. Osim toga, ovo je boja koja savršeno odgovara uz ton njezine kože i oči, a njezin hair stilist Bryce Scarlett pokazao nam je u svojim storyjima kako je stilizirao dugi bob i nekoliko svjetlijih pramenova koji joj savršeno zaokružuju lice.

Foto: Alberto E. Rodriguez via Getty Images