Pomoću ovog viralnog videa saznajte kako drastično smanjiti i povećati oči šminkom

Izgled kakav želite uz nekoliko poteza šminkom

by | 7 kolovoza, 2021
cat eye

Ako smo na nečemu zahvalni društvenim mrežama, to je dostupnost informacija i tutorijala koje mnogi nisu imali dok su iscrtavali crnu liniju ispod očiju i debele obrve koje su izgledale kao da su nalijepljene.

U moru svega što nam je dostupno, naravno, treba probrati i dobro od lošeg, no srećom, mi smo tu da vam olakšamo i pronađemo blago talentiranih make-up artista. U tom blagu pronašli smo i beauty influencericu koja je snimila jednostavan tutorijal kako povećati i smanjiti oči šminkom, inspirirana beauty kreatoricom JuliettomF. I bez brige, ne morate imati diplomu visažista da biste rekreirali ovaj look. Sve što vam je potrebno jesu nekoliko sjenila, olovke za oči i umjetne trepavice.

Cijeli look zapravo se bazira na donjoj liniji kapka na koju, ovisno o tome kakav efekt želite postići, stavljate takvu boju olovke – crnu za smanjiti oči, a bijelu za vizualno povećati. Bitno je da su olovke kremaste i veće da biste dobili efekt koji želite postići te da koristite sjenila koja ćete staviti na pravo mjesto. Cijeli tutorijal pogledajte u videu.

@youngcoutureSmall vs Big eyes 👁 lb: @juliettaf #makeup #makeuptutorial #makeuptransformation #makeuphacks #fyp♬ Let Me Think About It – Ida Corr & Fedde Le Grand

Foto: Persians via Getty Images