Želite napraviti frizuru poput princeze Diane? Ova Tiktokerica naučit će vas kako

by | 19 svibnja, 2021

Nije tajna da je princeza Diana ukrala srca mnogima svojom karizmom i odličnim stilom.

Čak i kad bi nosila traperice i majicu ili neku jednostavnu haljinu, njezine fotografije obilazile bi svijet zbog odlične kombinacije street stylea i glamura koju je s jednostavnošću nosila. Isto vrijedi i za njezine kratke i vrlo ženstvene frizure koje su joj redovito predivno uokvirivale lice. Mnoge su se žene ugledale na nju, kopirale je i tada, a nije drukčije ni danas, kada je TikTokerica Van Rijn rekreirala Dianinu frizuru. Osim što je potpuno uspjela u svom naumu, neopisiva je sličnost između Lady Di i Van Rijn, čime je postigla još autentičniji izgled.

@70sroseThe tutorial you all have been waiting for💫💗 #70s #80s #1980s #princessdiana #ladydiana #ladydi #vintage #retro #edgeofseventeen♬ Edge of Seventeen – Stevie Nicks


Nakon što je razdvojila kosu u sekcije, počela je fenirati kosu i četkati kosu širokom četkom prije nego što je sve setirala lakom za kosu. Kako bi upotpunila cijeli look, Van Rijn se čak i odjenula kao Diana 70-ih – biseri, siva košulja te vrlo suptilna šminka uz dodatak prepoznatljivog sramežljivog osmijeha.

Foto: Princess Diana Archive/Getty Images