Nagradite se organskim poslasticama uz Green Friday popust iz Melvite

by | 25 studenoga, 2020

Melvita na vratima blagdanske sezone, s ljubiteljima beauty poslastica, dijeli radost kupovine po značajno sniženim cijenama. I ove godine, od 25. do 30. studenog, shopping na Melvitinoj web trgovini (www.melvita.hr) postaje festival uživanja. Tradiciju Black Fridaya, ovaj brand francuske organske kozmetike, pretvara u Green Friday s primamljivim popustima od 20% na sve proizvode iz svoje široke palete beauty aduta dostupnih na web trgovini www.melvita.hr.

Kreiranje beauty rutine uz Melvita kozmetiku mudar je potez koji će vas uvesti u novo životno razdoblje, primjenjujući dobre eko odluke. Ekološki pristup ljepoti koji čuva osobno zdravlje i planet, sada je dostupniji i privlačniji. Osim što odgovorno pristupate osobnoj njezi, brinete za okoliš, a pritom štedite.

Baršunaste teksture uljepšavajućih ulja, mirisi cvjetnih, voćnih i medenih nota, raskoš argana utkana u hranjive kreme, inovativne formule obogaćene vitaminom E, moć anticelulitne kolekcije osnažene paprom i opuštajuća Rellaxessence kolekcija za uživanje u kućnom spa, tek su neki od Melvitinih bestsellera koje možete uvesti u svakodnevnu rutinu njege i probuditi hedonista u sebi.

Više na www.melvita.hr te Instagram profilu @melvita.hr i Facebook stranici @Melvita Hrvatska

Tagovi: